Δίκαιη μοιρασιά στη Λιβαδειά

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013 21:13
UPD:23:00
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Οι παίκτες του Λεβαδειακού και του Πανθρακικού διεκδικούν την μπάλα κατά την διάρκεια του αγώνα Λεβαδιακός Πανθρακικός, για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

A- A A+

Ο Μάντζιος «έσωσε την παρτίδα» για το Λεβαδειακό, που παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 2-2 στον Πανθρακικό, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Η ομάδα της Κομοτηνής που μέχρι το 84΄ είχε το προβάδισμα στο σκορ (2-1) έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας, αν και με βάσει την εμφάνισή της δικαιούτο τουλάχιστον ένα γκολ ακόμη. Το συγκρότημα του Απόστολου Μάντζιου θα μπορούσε να είχε πετύχει, τουλάχιστον, ένα τέρμα στο πρώτο μέρος όπου έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες, σε αντίθεση με τους Βοιωτούς που απείλησαν μόνο μία φορά.

Λεβαδειακός - Πανθρακικός 2-2: Δηλώσεις Α. Μάντζιου - Τ. Λεμονή

Η συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών, μετά το τέλος του αγώνα.

Από το 32΄ μέχρι το 39' οι παίκτες του Πανθρακικού έφτασαν κοντά στην επιτυχία με τους Κάσες, Λαδάκη, Μπαϊκαρά, ωστόσο, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που θα μπορούσαν να προηγθούν στο 20΄ με το Λαδάκη να διώχνει πάνω στη γραμμή το συρτό σουτ του Κάντζι.

Η ομάδα που πήρε το προβάδισμα ήταν ο Λεβαδειακός, στο 56΄, με σκόρερ το Γεωργίου, ο οποίος νίκησε τον Κουτσόπουλο με σουτ. Καλά-καλά δεν είχαν κωπάσει οι πανηγυρισμοί των παικτών του Τάκη Λεμονή και στο 57΄ ο Ιγκόρ ισοφάρισε για τον Πανθρακικό. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν στο 60΄ την ολική ανατροπή με τον Κάσες να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ (1-2).

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 84΄ ο Μάντζιος μετά από σύγχυση στα καρέ του Πανθρακικού,

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις