Αγγλικό σκορ στην Τρίπολη

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2013 21:07
UPD:21:10
ICON PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Φάση από τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

A- A A+

Αστέρας Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα διαφήμισαν το ποδόσφαιρο στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 3-3.

Οι δύο αντίπαλοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στα πρώτα 13 λεπτά μπήκαν δύο γκολ από ισάριθμα πέναλτι. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε στο 11΄ με τον Τσουκαλά (χέρι του Τσαμπούρη), ενώ δύο λεπτά μετά ήταν η σειρά του Ουσέρο να ισοφαρίσει για τον Αστέρα και πάλι από την «σπρη βούλα» (ανατροπή Μπαράλες).

Αστέρας Τρ. - ΠΑΣ Γιάννινα 3-3: Δηλώσεις Σ. Τσιώλη - Σ. Παντελίδη

Η συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών, μετά το τέλος του αγώνα.

Οι δύο ομάδες συνέχισαν να παίζουν ανοικτό ποδόσφαιρο και στο 28΄ ο Τσάβες έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους Γιαννιώτες, μετά την ασίστ που δέχτηκε από τον Τσουκαλά. Και πάλι, όμως, η απάντηση των Αρκάδων ήταν άμεση. Ο Ντε Μπλάσις στο 32΄ «τρύπωσε» στην καρδιά της περιοχής του ΠΑΣ και με κεφαλιά «έγραψε» το 2-2.

Η ομάδα των Ιωαννίνων πήρε για τρίτη φορά το προβάδισμα στο ματς λίγα λεπτά μετά το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Ο Βίλα βρήκε όσο χώρο χρειαζόταν έξω από την περιοχή και με δυνατό σουτ πέτυχε το 3-2 για τον ΠΑΣ στο 57ο λεπτό. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι Γιαννιώτες θα έφευγαν με το σπουδαίο «διπλό», τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ο Καράσκο πέτυχε το 3-3, σκορ που δεν άλλαξε στα υπόλοιπα λεπτά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις