Ανατροπή από τη Βέροια

Σάββατο, 17 Αυγούστου 2013 21:07
UPD:22:34
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

Οι παίκτες της Βέροιας πανηγυρίζουν κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Πλατανιά για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

A- A A+

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 και να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 76΄ η Βέροια απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2 από τον Πλατανιά στα Περιβόλια.

Οι δύο ομάδες έπαιξαν αναγνωριστικό ποδόσφαιρο στο ξεκίνημα. Στα πρώτα 25 λεπτά οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες, ωστόσο, οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους αξιόλογη επιθετική προσπάθεια άνοιξαν το σκορ. Από το τραγικό λάθος του Τζημογιάννη, ο Ναζλίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Βέροιας κι έκανε το 1-0 στο 28ο λεπτό.
Πλατανιάς - Βέροια 2-2: Δηλώσεις Γκ. Στεφάνοβιτς - Μ. Ουζουνίδη

Η συνέντευξη Τύπου των δύο προπονητών, μετά το τέλος του αγώνα.

Το γκολ έδωσε...φτερά στους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη, που πίεσαν για το δεύτερο γκολ και το πέτυχαν πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο με τον Φανούρη Γουνδουλάκη. Στο ντεμπούτο του με την ομάδα των Χανίων ο έμπειρος μέσος κατάφερε να σκοράρει με τη δεύτερη προσπάθεια και να βάλει τις βάσεις για το πρώτο «τρίποντο» των Κρητικών.

Οι φιλοξενούμενοι μη έχοντας άλλες επιλογές μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και κατάφεραν να μειώσουν σχετικά γρήγορα με τον Μρντάκοβιτς στο 62΄ μετά από σέντρα του Καλτσά. Το συγκρότημα από την Ημαθία έμεινε με 10 παίκτες από το 76΄ λόγω αποβολής του Αποστολόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ωστόσο, αυτό δεν το εμπόδισε να φτάσει στην ισοφάριση πέντε λεπτά πριν τη λήξη και πάλι με σκόρερ το Μρντάκοβιτς.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις