Γ.Αναστασίου: «Ο Παναθηναϊκός αποκτά ταυτότητα»

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013 20:35
UPD:20:44
Icon/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γ. Αναστασίου έκανε λόγο για βελτίωση της ομάδας από παιχνίδι σε παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει με τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του συλλόγου.

A- A A+

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο φιλικό με τη Νόριτς έμεινε ο Γιάννης Αναστασίου, παρά την ήττα με 2-0 από τα «καναρίνια».

Ο τεχνικός των «πρασίνων» έκανε λόγο για βελτίωση της ομάδας από παιχνίδι σε παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει με τους παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ του συλλόγου.

«Κλείσαμε ένα κύκλο φιλικών, παίξαμε 8 διαφορετικά ματς, με ομάδες που είχαν διαφορετική φιλοσοφία. Είδαμε πολλά θετικά και αρνητικά, αυτό που χρειαζόμαστε είναι δουλειά, όμως είναι θετικό ότι πλέον δημιουργούμε ευκαρίες, έχουμε ταυτότητα, ξέρουμε τι ζητάμε, διαθέτουμε τρεξίματα και ενέργεια. Πλέον έχουμε μια εβδομάδα να διορθώσουμε κάποια λάθη και να είμαστε αυτοί που πρέπει στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν θα ήθελα να προσδιορίσω τον χρόνο που θα είμαστε έτοιμοι, τα παιδιά δουλεύουν σε υψηλούς ρυθμούς στις προπονήσεις, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, την δεδομένη στιγμή αυτό που προέχει είναι οι παίκτες να δέσουν και να μάθουν τον τρόπο παιχνιδιού ο ένας του άλλου».

Σχετικά με τα μεταγραφικά επισήμανε: «Δε γνωρίζω κάτι, εγώ προσωπικά δεν είχα καμία επαφή, με ενδιέφεραν οι παίκτες που είναι ήδη στην ομάδα και το συγκεκριμένο φιλικό. Υπάρχουν άνθρωποι της διοίκησης που μπορούν να σας ενημερώσουν. Εμένα με ενδιαφέρουν αυτοί που είναι στο γήπεδο».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις