Ήττα του Παναθηναϊκού στο Νόριτς με 2-0

Σάββατο, 10 Αυγούστου 2013 18:53
UPD:19:09
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου έχει 8 ημέρες στη διάθεσή του για να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» στα μετόπισθεν ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή στις 18 Αυγούστου.

A- A A+

Το κέντρο της άμυνας «πρόδωσε» τον Παναθηναϊκό, που ηττήθηκε με 2-0 στην Αγγλία από τη Νόριτς, στο τελευταίο του φιλικό ενόψει της έναρξης της Σούπερ Λίγκας.

Και τα δύο τέρματα των «καναρινιών» πέτυχε ο Τζόνσον στο 4΄ και 59΄ με ισάριθμες κεφαλιές.

Γι' άλλη μια φορά η «αχίλλειος πτέρνα» του Παναθηναϊκού ήταν η άμυνά του. Από πλευράς τακτικής η ελληνική ομάδα ήταν καλή, είχε σοβαρότητα στο παιχνίδι της, αλλά τα προβλήματα στην «εναέρια κυκλοφορία» έφεραν άλλη μία φιλική ήττα. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει 8 ημέρες στη διάθεσή του για να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» στα μετόπισθεν ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή στις 18 Αυγούστου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια για τους γηπεδούχους. Μόλις στο 4΄ από κόρνερ που εκτελέστηκε κι άστοχη έξοδο του Καπίνο, ο Τζόνσον έκανε το 1-0. Οι «πράσινοι» επιδίωξαν να ισοφαρίσουν, έφτασαν πολύ κοντά λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου, αρχικά με την κεφαλιά του Σίλντενφελντ και στη συνέχεια με το δοκάρι του Ντίνα, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Στο 59΄, μάλιστα, δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα, πάλι με κεφαλιά του Τζόνσον στο κέντρο της άμυνας. Οι Άγγλοι έφτασαν άλλη μια φορά κοντά στο τρίτο τέρμα, ενώ ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά δεν ήταν απειλητικός στο διάστημα αυτό.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις