Ισοπαλία Παναθηναϊκού με Λάτσιο στη Λεωφόρο

Κυριακή, 04 Αυγούστου 2013 23:41
UPD:23:44
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν έπειτα από χρόνια στην ιστορική Λεωφόρο, η οποία ήταν γεμάτη και αποθέωσε τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου.

A- A A+

Παναθηναϊκός και Λάτσιο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στο μεταξύ τους φιλικό αγώνα, που διεξήχθη στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ενώπιον περίπου 10.000 θεατών που βρέθηκαν στο ιστορικό «Απόστολος Νικολαΐδης». 

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στους «πράσινους» και ήρθε στο 6ο λεπτό, όταν ο Ζέκα εκμεταλλεύτηκε λάθος της ιταλικής άμυνας, προσπάθησε να περάσει τον Μαρκέτι αλλά βγήκε πλάγια και στην μπαλιά του ο Καρέλης δεν κατάφερε με «ψαλιδάκι» να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Από την πλευρά των «λατσιάλι», η καλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 38΄, όταν ο Λούλιτς πλάσαρε αλλά ο Καπίνο έδιωξε με τα πόδια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ

Οι παίκτες των δύο ομάδων λίγο πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» ανέβασαν την απόδοσή τους και ήταν καλύτεροι από τους Ιταλούς. Στο 75΄ και σε ωραία αντεπίθεση η μπάλα έφτασε στον Ντίνα, δεξιά και μέσα στην περιοχή της Λάτσιο, αυτός έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά η άμυνα των Ιταλών μόλις που πρόλαβε τον Μπεργκ. Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 82΄, όταν ο Ντίνας έκανε ωραίο σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της Λάτσιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις