Νταμπίζας: «Ο Παναθηναϊκός θα είναι ανταγωνιστικός»

Τι δήλωσαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα
Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 14:08
UPD:15:21
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» Νίκος Νταμπίζας, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα ανανέωσης της συνεργασίας με το Γιούρκα Σεϊταρίδη, ενώ μιλώντας για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται επισήμανε πως καλό θα είναι να βρουν προτάσεις έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, διαφορετικά «αν μείνουν θα έχουμε πρόβλημα οικονομικό».

A- A A+

Αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί άκρως ανταγωνιστικός στη νέα περίοδο παρουσιάστηκε ο Νίκος Νταμπίζας, στο πλαίσιο των δηλώσεων που έκανε στην παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα ανανέωσης της συνεργασίας με το Γιούρκα Σεϊταρίδη, ενώ μιλώντας για τους παίκτες που δεν υπολογίζονται επισήμανε πως καλό θα είναι να βρουν προτάσεις έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, διαφορετικά «αν μείνουν θα έχουμε πρόβλημα οικονομικό».

Δηλώσεις Ν. Νταμπίζα

Για τους παίκτες που αποκτήθηκαν είπε: «Έχουμε πάρει ποδοσφαιριστές υψηλούς επιπέδου. Προσπαθήσαμε για κάποιους αλλά οι περιπτώσεις από την Ελλάδα ήταν μετρημένες στα δάκτυλα τους ενός χεριού. Το ρόστερ δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Είναι τρεις παίκτες που μας έχουν απασχολήσει. Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα δούμε τι έχουμε πετύχει. Θέλουμε να δούμε τον Παναθηναϊκό ξανά ανταγωνιστικό. Θέλουμε ο κόσμος να φεύγει ο κόσμος γεμάτος από το γήπεδο», είπε ενώ σε ερώτηση που του έγινε για το Σεϊταρίδη, απάντησε ξεκάθαρα: «Η υπόθεση έχει τελειώσει. Κάναμε μια πρόταση στον ποδοσφαιριστή και το θέμα ανήκει στο παρελθόν».

Αναφορικά με το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με τους Φάλκενμπεργκ και Καστιλιόν, που ήρθαν στην Ελλάδα για να υπογράψουν, είπε: «Όταν έρχονται εδώ οι παίκτες σημαίνει ότι το πράγμα πάει καλά, όμως όταν παρουσιάζουν διάφορες απαιτήσεις κάτι δεν πάει. Πρέπει να υπάρχει σχεδιασμός σε αυτά που έχουμε συζητήσει με τους παίκτες. Θέλω να είμαι σωστός στη θέση μου και για τους όρους που υπογράφουν οι παίκτες».

Επίσης αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Χάρη Μαυρία: «Η μεταγραφή του ήρθε στην πορεία, δεν ήταν στο σχεδιασμό μας. Η μεταγραφή δεν έγινε, αν και θα ήταν μια οικονομική ενίσχυση για την ομάδα. Ήταν μια καλή οικονομικά πρόταση για τον παίκτη και την ομάδα. Από τη στιγμή που δεν προχώρησε, έχουμε στο ρόστερ μας έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Όσον αφορά το μέλλον δεν μπορώ να σας πω αν θα πουληθεί ή όχι, αφού η πραγματικότητα με διαψεύδει. Σε κάθε περίπτωση έχουμε έναν ποιοτικό παίκτη». 

                                 Οι δηλώσεις των παικτών

Τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχει ο Παναθηναϊκός τους στόχους που θα θέσει υποσχέθηκαν να δώσουν οι νεομεταγραφέντες, Μπεργκ, Νάνο, Κουτρουμπής, Αμπεΐντ, Σίντελφελντ, Καρέλης και Μέντες, στο πλαίσιο της παρουσίασής τους από τους «πράσινους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Δηλώσεις Μ. Μπεργκ

Μάρκους Μπεργκ: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Για μένα είναι μια νέα αρχή και στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ. Θέλω να βελτιώνομαι καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις. Δουλειά μου είναι να βάζω γκολ. Σκοπός μας είναι να παίρνουμε νίκες. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα που τη γνωρίζουν όλοι στην Ευρώπη. Τη φετινή σεζόν θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα και χαίρομαι που είμαι μέρος αυτού».

Δηλώσεις Γ. Κουτρουμπή

Γιώργος Κουτρουμπής: «Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι διαφορετική από αυτή την περσινής ΑΕΚ. Ο καθένας εκεί έκανε ότι ήθελε, διότι δεν υπήρχε διοίκηση. Έχουμε ποιοτικούς ξένους παίκτες και είμαι βέβαιος ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα γίνει ΑΕΚ. Είναι σημαντική η έλευση του Σίντελφελντ ο οποίος θα βοηθήσει πολύ με την εμπειρία του».

Δηλώσεις Γκ. Σίλντενφελντ

Μάρκ Σιλντενφελντ: «Είναι χαρά μου να βοηθώ τα νέα παιδιά και θα το κάνω με μεγάλη χαρά. Ξέρω την ομάδα από πέρυσι που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Ήταν μια εύκολη απόφαση για μένα να έρθω στον Παναθηναϊκό, για τον οποίο μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια και ο προπονητής της Ντιναμό Μόσχας.

Δηλώσεις Ν. Καρέλη

Νίκος Καρέλης: «Είμαι χαρούμενος που είμαι σε μία μεγάλη ομάδα με νέα παιδιά και καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι θα έχουμε πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Είναι σημαντική η επιστροφή μας στη Λεωφόρο, εκεί ο κόσμος μας στηρίζει».

Μέντες Ντα Σίλβα: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα ότι βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό που είναι μία μεγάλη ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Στόχος μου είναι να γίνουμε πρωταγωνιστές και να φτάσουμε στην κορυφή».

Αμπεΐντ: «Είμαι χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό. Είναι μία πρόκληση για μένα και εύχομαι ό,τι καλύτερο». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις