Ραπίντ Βιέννης: Η συνέντευξη Τύπου του Μπάρισιτς

Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 17:20
UPD:18:22
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο προπονητής των Αυστριακών θεωρεί ότι και οι δύο ομάδες έχουν μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League. Στη φωτογραφία στιγμιότυπο από την πρώτη αναμέτρηση Αστέρα - Ραπίντ στο πλαίσιο του γ΄ προκριματικού γύρου.

A- A A+

Καθόλου εύκολη δεν θα είναι η υπόθεση πρόκριση για τη Ραπίντ Βιέννης στην αυριανή ρεβάνς του 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με τον προπονητή των Αυστριακών, Ζόραν Μπάρισιτς.

Παρά το θετικό αποτέλεσμα που απέσπασε η ομάδα του στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» ο προπονητής της Ραπίντ δεν εφησυχάζει και θεωρεί ότι και οι δύο ομάδες έχουν μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης στα πλέι οφ του Europa League.

«Ο Αστέρας είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50. Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι παίζουμε με την τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα,αλλά και η η εικόνα που' έδειξε στο δεύτερο ημίχρονο του πρώτου μεταξύ μας αγώνα. Μπορώ να πω ότι η αποδοσή της εξαιρετική. Έδειξε ότι μπορεί να καταφέρει πολλά πράγματα. Αύριο περιμένω να είναι όπως στο δεύτερο ημίχρονο στην Τρίπολη».

Για το στόχο της Ραπίντ: «Είναι η πρόκριση στα πλέι οφ του Europa League. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα και αυτοπεποίθηση μετά το 1-1 στην Τρίπολη. Δεν χάσαμε σε αυτό το ματς και μετά κερδίσαμε 4-2 τη Στουρμ Γκρατς αν και παίζαμε με 10 παίκτες από τα πρώτα λεπτά και βρεθήκαμε να χάνουμε με 1-0. Η ομάδα έδειξε αντίδραση, έδειξε ότι δουλεύει καλά στη φυσική κατάσταση».

Εστίασε την προσοχή των παικτών του «στα στημένα του Αστέρα Τρίπολης», ενώ αποκάλυψε πως «ο Μπόσκοβιτς είναι σε καλή κατάσταση και πιθανότατα θα αγωνιστεί». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις