Κλήθηκε στην εθνική Γαλλίας ο Αμπιντάλ

Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2013 20:15
UPD:20:22
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Ο έμπειρος αμυντικός στη διάρκεια του καλοκαιριού αποχώρησε από τη Μπαρτσελόνα κι εντάχθηκε στο δυναμικό της Μονακό (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Στα 34 του χρόνια και μετά από δύο επεμβάσεις στο συκώτι του, ο Ερίκ Αμπιντάλ, κλήθηκε ξανά στην εθνική ομάδα της Γαλλίας!

Ο έμπειρος αμυντικός, που στη διάρκεια του καλοκαιριού αποχώρησε από τη Μπαρτσελόνα κι εντάχθηκε στο δυναμικό της Μονακό, είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ για το φιλικό ματς με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες την προσεχή Τετάρτη.  

Περίπου 1.5 χρόνο μετά την τελευταία του εμφάνιση με τους «πετεινούς» ο Αμπιντάλ θα φορέσει και πάλι την φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στην περίπτωση του συμπατριώτη του: «Πήγε στη Μονακό, μετείχε στην προετοιμασία και τα πήγε αρκετά καλά. Είναι ένας έμπειρος διεθνής και έχει 61 συμμετοχές στην εθνική. Χρειαζόμουν έμπειρους παίκτες και μετά από διεξοδική συζήτηση μαζί του αποφάσισα να τον καλέσω».

Η τελευταία συμμετοχή του Αμπιντάλ στην εθνική ήταν στις 29 Φεβρουαρίου 2012, στην εκτός έδρας νίκη (2-1) των «τρικολόρ» επί της Γερμανίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις