«Αντίο» Αμπιντάλ στην Μπαρτσελόνα

Πέμπτη, 30 Μαΐου 2013 18:36
UPD:31/05/2013 01:19
REUTERS/ALBERT GEA

Ο Αμπιντάλ είναι ένας από τους λίγους παίκτες που επέστρεψαν για να παίξουν σε επαγγελματικό επίπεδο, μετά από μεταμόσχευση ήπατος, λόγω κακοήθους όγκου, που του είχε διαγνωστεί το 2011.

A- A A+

Ο Ερίκ Αμπιντάλ είπε σήμερα δακρυσμένος το «αντίο» στην Μπαρτσελόνα, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε, μέσα σε υψηλή συναισθηματική φόρτιση. «Τώρα αποχαιρετιζόμαστε, αλλά θα επιστρέψω σύντομα», υποσχέθηκε ο 33χρονος αμυντικός.

Ο καταλανικός σύλλογος πρότεινε στον πρώην Γάλλο διεθνή να ξεκινήσει προπονητική καριέρα σε μία από τις ομάδες Νέων του συλλόγου, όμως αυτός θέλει να συνεχίσει για ένα ή δύο χρόνια ακόμη, πιθανότατα στη Ligue 1, πριν αποδεχθεί την πρόταση των «μπλαουγκράνα».

YOUTUBE/FC BARCELONA
Ο Αμπιντάλ είναι ένας από τους λίγους παίκτες που επέστρεψαν για να παίξουν σε επαγγελματικό επίπεδο (παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε μόνο σε μερικά παιχνίδια), μετά από μεταμόσχευση ήπατος, λόγω κακοήθους όγκου, που του είχε διαγνωστεί το 2011.

REUTERS/ALBERT GEA
Στα 6 χρόνια παραμονής του στη Βαρκελώνη ο Αμπιντάλ κέρδισε πολλά τρόπαια, μεταξύ των οποίων 2 Τσάμπιονς Λιγκ και 4 πρωταθλήματα Ισπανίας. «Είναι μια δύσκολη ημέρα για μένα. Έπαιξα έξι χρόνια στην Μπαρτσελόνα και αυτή ήταν η πιο δυνατή εμπειρία στη ζωή μου», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής σε μια πολυπληθή συνέντευξη Τύπου. «Θέλω να πω ευχαριστώ σε ολόκληρο το σύλλογο που με στήριξε και με περίμενε», πρόσθεσε συγκινημένος.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις