Αδ. Γεωργιάδης: Η δέσμευση του υπουργείου για την κινητικότητα θα τηρηθεί στο ακέραιο

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013 15:01
UPD:15:06
FOSPHOTOS/Alexandros Katsis

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι η δέσμευση του υπουργείου Υγείας για ένταξη στην κινητικότητα 1.500 ατόμων «θα τηρηθεί στο ακέραιο» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Επανέλαβε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης τη δέσμευσή του να μην υπάρξει καμία απόλυση εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, λόγω του προγράμματος κινητικότητας στο οποίο θα τεθούν συνολικά 1.500 άτομα του κλάδου.

«Ήδη από χθες έχουμε στείλει στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, εντός της προθεσμίας, το σχέδιο κινητικότητας στο υπουργείο Υγείας», είπε ο κ. Γεωργιάδης μετά από συνάντηση που είχε νωρίτερα με τους εκπροσώπους της ΠΟΕΔΗΝ.

Ανέφερα ακόμη ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα ανακοινώσει όλες τις λεπτομέρειές του και πως «στόχος είναι να έχει ολοκληρωθεί όλη η διαδικασία το πολύ μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου».

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ

Μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Υγείας.

Ξεκαθάρισε πάντως ότι η δέσμευση του υπουργείου Υγείας για ένταξη στην κινητικότητα 1.500 ατόμων «θα τηρηθεί στο ακέραιο» και γνωστοποίσηε ότι η αξιολόγηση των εργαζομένων θα γίνει από τριμελή επιτροπή του υπουργείου και του ΑΣΕΠ.

Ερωτηθείς σχετικά με τις αντιδράσεις εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία, οι οποίοι πραγματοποίησαν σήμερα στάση εργασίας, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Οι καλόπιστοι πιστεύω ότι έχουν καταλάβει ότι πρόθεση του Υπουργείου Υγείας είναι να γίνουν όλα γρήγορα και σωστά, χωρίς να υπάρχει καμιά απόλυση. Οι κακόπιστοι οι οποίοι προσπαθούν να παίξουν κομματικά παιχνίδια, προφανώς θα αντιδράσουν».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή