Παννατική στάση εργασίας ΑΔΕΔΥ ενάντια στη διαθεσιμότητα

Πέμπτη, 01 Αυγούστου 2013 09:21
UPD:09:36
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Η ΑΔΕΔΥ προγραματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το υπουργείο Οικονονομικών (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Διήμερο κινητοποιήσεων ξεκινά σήμερα για τους δημόσιους υπαλλήλους που συνεχίζουν να αντιτίθενται «στη σφαγιαστική πολιτικών έμμεσων και άμεσων, παράνομων και αντισυνταγματικών απολύσεων χιλιάδων υπαλλήλων».

Συγκεκριμένα, η ΑΔΕΔΥ προχωρά σήμερα σε παννατική στάση εργασίας από τις 11:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου και προγραματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς το υπουργείο Οικονονομικών.

Για αύριο παρασκευή έχει προγραμματιστεί 24ωρη παναττική απεργία και υγκέντρωση στις 10:30 στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Οι αποφάσεις για τις κινητοποιήσεις ελήφθησαν χθες από το προεδρείο της ΑΔΕΔΥ στη διάρκεια σύσκεψης στην οποία συμμετείχαν οι Ομοσπονδίες, ΠΟΕ - ΟΤΑ, ΠΟΕΔΗΝ, ΟΛΜΕ, ΠΟΠΟΚΠ, ΠΟΣΕ-ΙΚΑ, ΠΟΕ - ΔΟΥ, ΠΟΕ ΥΕΘΑ, ΕΟΠΥΥ, ΟΑΕΔ, ΠΟΕΕΚ-Ι, ΟΜΕ-ΕΥΠ και οι Ομοσπονδίες Εργαζομένων των Υπουργείων Ανάπτυξης, Εργασίας, Γεωργίας, Εμπορίου, Πολιτισμού, Γεωτεχνικών, Γ.Γ. Αθλητισμού, Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή