Εκτός τετράδας στο Παγκόσμιο η Εθνική Ανδρών

Οι Ούγγροι ήταν ανώτεροι και νίκησαν την Ελλάδα με 9-3
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2013 19:44
UPD:21:00
ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η Εθνική κατόρθωσε πάντως να μπει στην οκτάδα ύστερα από απουσία σε δύο διοργανώσεις.

A- A A+

Εκτός τετράδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βαρκελώνης έμεινε η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών, η οποία ηττήθηκε στον προημιτελικό από την Ουγγαρία με 9-3 και θα παίξει την Πέμπτη με την Αυστραλία.

Η διαφορά στο σκορ δεν αντικατοπτρίζει πάντως την εικόνα του αγώνα καθώς οι Μαγυάροι τη διεύρυναν προς το τέλος, όταν η νεανική ελληνική ομάδα είχε παρατήσει το παιχνίδι απογοητευμένη. Η Εθνική κατόρθωσε πάντως να μπει στην οκτάδα ύστερα από απουσία σε δύο διοργανώσεις, ενώ σημείωσε νίκες επί αντιπάλων όπως η Ισπανία και το Μαυροβούνιο, που τα τελευταία χρόνια είχαν ξεφύγει σε αγωνιστικό επίπεδο. 

«Δεν πήγαμε καθόλου καλά επιθετικά, εκνευριστήκαμε, άρχισαν τα λάθη, κι όταν χάνεις την ψυχραιμία σου, χάνεις το παιχνίδι, τα πάντα...  Όσο ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, αμυντικά λειτουργήσαμε σωστά, αλλά μετά, τίποτα» δήλωσε ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας, Σάκης Κεχαγιάς, ενώ  ο αρχηγός, Χρήστος Αφρουδάκης, είπε: «Δεν λειτούργησε σωστά η ομάδα επιθετικά, με αποτέλεσμα να δημιουγηθούν κενά και στην άμυνα. Έλειψε η συνοχή, η ψύχραιμη αντιμετώπιση του αντιπάλου, αλλά το μέλλον να ξέρετε ανήκει σ' αυτήν την ομάδα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις