Εν αναμονή της απόφασης του Τμήματος Αναστολών του ΣτΕ

Επί της προσφυγής της ΠΟΣΠΕΡΤ για την ΕΡΤ
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 20:47
UPD:22:21
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Στη φωτογραφία, άνδρες των ΜΑΤ στην είσοδο του ΣτΕ όπου συζητήθηκε στην Επιτροπή Αναστολών το ζήτημα της ΕΡΤ.

A- A A+

Περίπου δυόμισι ώρες διήρκεσε η συζήτηση στο Τμήμα Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας, κεκλεισμένων των θυρών, για το εάν ή όχι πρέπει να γίνει δεκτή η αίτηση της ΠΟΣΠΕΡΤ να ανασταλεί η επίμαχη απόφαση των κ.κ. Στουρνάρα και Κεδίκογλου για την υπόθεση της ΕΡΤ.

YOUTUBE/EURONEWSGREEK

Αρχικά στη διάσκεψη παραβρέθηκαν οι νομικοί εκπρόσωποι του υπουργείου Οικονομικών και του υφυπουργού στον Πρωθυπουργό, όπως και οι δικηγόροι της ΠΟΣΠΕΡΤ για να υποστηρίξουν τις θέσεις τους.

Το πενταμελές Τμήμα Αναστολών συνεδρίασε υπό την προεδρία του προέδρου του ΣΤΕ Κ. Μενουδάκου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ΑΜΠΕ, η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί απόψε γύρω στις 23:00.

Την ίδια ώρα, εκατοντάδες εργαζόμενοι της ΕΡΤ, μαζί με δεκάδες δημοσιογράφους, πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτήριο του Συμβουλίου της Επικρατείας στην οδό Πανεπιστημίου και Πεσματζόγλου, υπό την διακριτική επιτήρηση της Αστυνομίας.

Η προσωρινή διαταγή που διέτασσε να φύγει το «μαύρο» από τις οθόνες της ΕΡΤ, αλλά νομιμοποιούσε το κλείσιμο της δημόσιας τηλεόρασης, ισχύει μέχρι την έκδοση της απόφασης από το Τμήμα Αναστολών.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή