Η Περιφέρεια Αττικής προσφέρει 20 εκ. ευρώ για το γήπεδο της Ένωσης

Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 20:19
UPD:21:45
EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με ποσό 20 εκ. ευρώ θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια Αττικής την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης, Γιάννης Σγουρός, στη διάρκεια του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

«Τηρήσαμε μία δέσμευση που είχαμε αναλάβει ως Νομαρχία Αθηνών και την υλοποιούμε σήμερα, ως αιρετή Περιφέρεια Αττικής. Ήταν μία δέσμευσή μας προς την ιστορική ομάδα της Α.Ε.Κ. και τον λαό της. Χρηματοδοτούμε με το ποσό των 20 εκ. ευρώ, που μπορεί να μην είναι ικανό για την ολοκλήρωση του έργου αλλά αποδεικνύουμε ότι ως Περιφέρεια Αττικής δεν μένουμε στα λόγια», είπε ο κ. Σγουρός.

Η ένταξη του έργου πραγματοποιήθηκε μετά την πρώτη τροποποίηση του τρέχοντος προϋπολογισμού εκτελεστέων έργων της Περιφέρειας Αττικής.

Λίγη ώρα αργότερα, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό, όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου καθώς και όλους τους φορείς που ενέκριναν και συνέβαλαν για να γίνει πραγματικότητα η υπόσχεση της οικονομικής συνδρομής του ποσού των 20 εκ. ευρώ με κάθε νόμιμο τρόπο σε κάθε επίπεδο. Είναι μια ιστορική για την ομάδα μας δέσμευση στη συνεχή, μεγάλη και πολύπλευρη προσπάθεια που καταβάλλουμε ώστε να γίνει πραγματικότητα το γήπεδό μας, το όνειρο όλων των Αεκτζήδων».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις