ΑΕΚ: Ξεκινάει από το...μηδέν

Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 12:19
UPD:12:40
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα η σημερινή ημέρα για την Ένωση. Μετά από 34 χρόνια λειτουργίας αποφασίστηκε η εκκαθάριση της εταιρείας, γεγονός που σημαίνει ότι η ομάδα υποβιβάζεται αυτόματα στη Γ΄ εθνική κατηγορία.

A- A A+

Από...μηδενική φάση ξεκινάει η ΑΕΚ, καθώς στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης αποφασίστηκε η εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Ιστορική μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα η σημερινή ημέρα για την Ένωση. Μετά από 34 χρόνια λειτουργίας αποφασίστηκε η εκκαθάριση της εταιρείας, γεγονός που σημαίνει ότι η ομάδα υποβιβάζεται αυτόματα στη Γ΄ εθνική κατηγορία. Το restart θα γίνει χωρίς χρέη, με την ΠΑΕ να μετατρέπεται σε ερασιτεχνικό σωματείο.

Σε ρόλο...εκκαθαριστή ορίστηκε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του συλλόγου, Ανδρέας Δημητρέλος, αρμόδιος δικηγόρος ο Αλέξης Αλεξίου, ενώ θα υπάρχει και ορκωτός λογιστής. Σε λιγότερο από τρεις μήνες αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία, με στόχο όλα να έχουν τελειώσει μέχρι τα μέσα Αυγούστου, μιας και ήδη έχει γίνει προεργασία με την απογραφή των περιουσιακών της στοιχείων κι εν συνεχεία τη ρευστοποίησή τους.

YOUTUBE/AEK1924GR

Δηλώσεις Α. Αλεξίου

Επίσης ορίστηκαν οι Οικονομόπουλος, Αλεξίου, Βαλασσόπουλος και Κοτσώνης να διεκδικήσουν τα χρήματα που τυχόν εισπραχθούν από τις υποθέσεις Ψωμιάδη (υπόθεση υπεξαίρεσης) και Σορεντίνο (ποσοστό μεταπώλησης από τη μεταγραφή του στην Παλέρμο από την Κιέβο).

Η προαναφερθείσα τετράδα έχει εξουσιοδοτηθεί να προβεί ακόμη και σε εξωδικαστικό συμβιβασμό με την πλευρά Ψωμιάδη. Σε περίπτωση που συγκεντρωθεί κάποιο ποσό δεν θα μπει στα ταμεία του συλλόγου, αλλά θα καταβληθεί προς τους πιστωτές (δημόσιο και εργαζόμενους).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις