Μελισσανίδης: «Όλοι μαζί να ξεχρεώσουμε το χρέος μας»

Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013 19:19
UPD:19:26
Icon/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

A- A A+

Με γραπτή δήλωσή του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το σύνθημα για τη «νέα εποχή» της ΑΕΚ, εποχή που σύμφωνα με την τοποθέτησή του θα περιλαμβάνει την κατασκευή νέου γηπέδου, ενώ προαναγγέλλει «χρυσές σελίδες» στην ιστορία του «κιτρινόμαυρου» σωματείου.

«Στην πιο δύσκολη συγκυρία της 89χρονης ιστορίας της ΑΕΚ, αποτελεί επιτακτική υποχρέωση για εμένα να δηλώσω παρών στο νέο ξεκίνημα με στόχο τη μεγάλη και γρήγορη επιστροφή. Μια επιστροφή που απαιτεί τη συστράτευση όλων. Αυτό που προέχει είναι να φτιάξουμε την ΑΕΚ από την αρχή και σε στέρεες βάσεις... Να δημιουργήσουμε από το μηδέν μια ΑΕΚ που όλοι θέλουμε πάλι να ζήσουμε και να θαυμάσουμε όπως στο ένδοξο παρελθόν», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

«Ηγέτες σε αυτή την προσπάθεια θα είναι εκείνοι που έχουν ταυτίσει το όνομά τους με την ιστορία της, αφού η ΑΕΚ θα αντλήσει δύναμη, σε αυτό το νέο ξεκίνημα, από όλες τις μεγάλες προσωπικότητές της. Δεν περισσεύει κανένας! Βασικός στόχος όλων μας είναι η όσο πιο γρήγορη επιστροφή της στο σπίτι της που δεν μπορεί να είναι αλλού παρά μόνο στη Νέα Φιλαδέλφεια…Όλοι μαζί να ξεχρεώσουμε το χρέος μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις