Ο Ζιντάν επιλέγει τον πάγκο της Ρεάλ

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013 12:55
UPD:14/06/2013 17:53
REUTERS/PHIL NOBLE

Ο Γάλλος εξέφρασε χθες προς τον πρόεδρο την πεποίθησή του ότι αν βρίσκεται στον πάγκο μπορεί να έχει πιο άμεση σχέση με τους παίκτες.

A- A A+

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, μπορεί να εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να παραμείνει ο Ζιντάν ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας στα αποδυτήρια, με όλες τις εξουσίες και τις αρμοδιότητες που είχε προηγουμένως, γνωρίζει όμως από την αρχή την επιθυμία του παλαίμαχου Γάλλου άσου να ασχοληθεί με την προπονητική.

Εν αναμονή της πρόσληψης του Κάρλο Αντσελότι, λοιπόν, ο οποίος θα αποτελέσει το διάδοχο του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της «βασίλισσας», το πιο πιθανό σενάριο είναι την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ για τη νέα περίοδο να συνθέσει ένα απαστράπτον δίδυμο, αφού στο πλάι του «ντον Κάρλο» αναμένεται να τοποθετηθεί ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο Γάλλος εξέφρασε χθες προς τον πρόεδρο την πεποίθησή του ότι αν βρίσκεται στον πάγκο μπορεί να έχει πιο άμεση σχέση με τους παίκτες, κάτι που αποτελεί  στόχο και επιλογή του για να ξεκινήσει την εκπαίδευσή του ως προπονητής, αφού θεωρεί ότι η ανθρώπινη και ψυχολογική σχέση με τους παίκτες είναι εξίσου σημαντική με την τακτική, την τεχνική ή τη φυσική κατάσταση.

Μια από τις προτεραιότητές του αποτελεί η περίπτωση του Μεσούτ Οζίλ, ενός ποδοσφαιριστή εσωστρεφή, με χαρακτήρα παρόμοιο του Μπενζεμά, ο οποίος χρειάζεται πολλή δουλειά σε επίπεδο υποστήριξης. Επιπροσθέτως, η παρουσία του «Ζιζού» δίπλα στον Αντσελότι δεν είναι ασυμβίβαστη με το ρόλο του ως σύμβουλος του προέδρου, άρα όλα πείθουν ότι το γραφείο του φέτος θα είναι στον πάγκο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις