Η... μετάλλαξη του Μουρίνιο σε «Happy One»

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Τσέλσι παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 19:36
UPD:19:40
REUTERS/SUZANNE PLUNKETT

«Είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνω μια ομάδα που ήδη αγαπώ. Τις προηγούμενες, έπρεπε πάντα να χτίσω μια συναισθηματική σχέση και στη συνέχεια δενόμουν με τον σύλλογο», δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.

A- A A+

Κοσμοσυρροή παρατηρήθηκε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και την αίθουσα στην οποία ο Ζοσέ Μουρίνιο παρουσιάστηκε στα ΜΜΕ, καθώς 250 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο κάλυψαν την επιστροφή του «Special One», ο οποίος κατά δήλωσή του είναι πια ο… «Happy One»!

«Το 2004 η μεγάλη δύναμη ήταν η Άρσεναλ, που είχε κατακτήσει αήττητη το πρωτάθλημα και είχε φανταστική ομάδα. Τώρα η εικόνα είναι διαφορετική. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι πήραν τα δύο τελευταία πρωταθλήματα, η Άρσεναλ και η Τότεναμ ανεβαίνουν, ενώ κι η Λίβερπουλ του Μπρένταν Ρότζερς θα είναι ανταγωνιστική», υπογράμμισε ο Πορτογάλος.

«Αν διάλεγα παρατσούκλι γι' αυτή τη σεζόν θα έλεγα ότι είμαι "ο χαρούμενος" (Happy One)! Ο χρόνος κυλάει, έχουν περάσει εννέα χρόνια, αλλά νιώθω σαν να ξεκίνησα μόλις τώρα. Είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνω μια ομάδα που ήδη αγαπώ. Τις προηγούμενες, έπρεπε πάντα να χτίσω μια συναισθηματική σχέση και στη συνέχεια δενόμουν με τον σύλλογο», πρόσθεσε.

YOUTUBE/TELEGRAPHTV

Όπως ήταν φυσικό, μία από τις ερωτήσεις αφορούσε τις σχέσεις του με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, τον βαθύπλουτο Ρώσο επιχειρηματία Ρομάν Αμπράμοβιτς. «Διαβάζω και ακούω ότι στην πρώτη θητεία μου, με έδιωξε, με απέλυσε... Δεν ισχύει τίποτα τέτοιο. Ήταν μια απόφαση την οποία πήραμε από κοινού. Ήταν σίγουρα μια κακή στιγμή, αλλά δεν το μετανιώνω γιατί πιστεύω ότι ήταν το καλύτερο και για τους δύο», υπογράμμισε.

Ο Μουρίνιο ρωτήθηκε και για το τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας που υπέγραψε, με δεδομένο ότι στην καριέρα του ουδέποτε έμεινε σε πάγκο για περισσότερα από τρία χρόνια. «Είμαι έτοιμος για περισσότερη σταθερότητα, πριν όχι. Θέλω να βρίσκομαι εδώ έως και την τελευταία ημέρα του συμβολαίου μου. Αν ο σύλλογος το επιθυμεί, εγώ θα ήμουν ευτυχής», απάντησε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις