Στο ΟΑΚΑ...κι όποιος αντέξει

Κυριακή, 09 Ιουνίου 2013 09:38
UPD:10:24
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
A- A A+

Ο δεύτερος τελικός των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ πρόκειται να διεξαχθεί απόψε στο κλειστό του ΟΑΚΑ (21:00, ΝΕΤ), όπου ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να κάνει το 2-0 και να βρεθεί πιο κοντά στο τίτλο, ενώ ο Ολυμπιακός θα τα παίξει όλα για όλα για την ισοφάριση.

Η μάχη των δύο «αιωνίων» για τον τίτλο του πρωταθλητή συνεχίζεται, αυτή την φορά σε διαφορετικό σκηνικό. Μετά το επιβλητικό 64-51 επί του Ολυμπιακού την περασμένη Παρασκευή στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός έχει τα πάντα με τομέρος του. «Έσπασε» το πλεονέκτημα της έδρας του αντιπάλου του, η ψυχολογία των παικτών του είναι στα ύψη, ενώ θα επιχειρήσει να κάνει το 2-0 μπροστά σε 18.000 οπαδούς του.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι παίκτες του κρατούν χαμηλούς τόνους και παραμένουν προσγειωμένοι. Γνωρίζουν πολύ καλά, άλλωστε, πως ο πρωταθλητής Ευρώπης δεν πρόκειται να παραδοθεί εύκολα και πως απόψε θα κάνει τα πάντα για την ισοφάριση. Οι «πράσινοι» θα στηριχτούν και πάλι στην άμυνά τους, ενώ ελπίζουν ότι επιθετικά θα πάρουν περισσότερες βοήθειες από το Δημήτρη Διαμαντίδη.

Η απουσία του Έισι Λο από τον πρώτο τελικό ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός έβγαλε χθες το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης κι εκτός απρόοπτου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα του δώσει απόψε περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για το 1-1, καθώς γνωρίζουν πολύ καλά ότι εάν γίνει το 2-0, τότε η πλάστιγγα θα γείρει σημαντικά προς τη μεριά του «αιωνίου» αντιπάλου τους.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι: Παναγιώτης Αναστόπουλος, Αναστάσιος Πηλοΐδης και Γιάννης Φούφης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις