NBA: Προβάδισμα για τον τίτλο το Σαν Αντόνιο

Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 10:59
UPD:11:06
REUTERS/JOE SKIPPER
A- A A+

Το Σαν Αντόνιο επιβεβαίωσε την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται, νίκησε μέσα στο Μαϊαμι με 92-88 στον πρώτο τελικό του NBA και απέκτησε προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

YOUTUBE/NBA

Από το πρώτο κιόλας ματς οι Σπερς πέτυχαν αυτό που ήθελαν, το «σπάσιμο» της έδρας του αντιπάλου και θέλουν άλλες τρεις νίκες για να επιστρέψουν στην κορυφή.

YOUTUBE/NBA

Το απίθανο buzzer-beater του Τόνι Πάρκερ διαμόρφωσε το τελικό 88-92 για τους Σπερς

 

Με όπλο την εξαιρετική τους άμυνα και τον Τόνι Πάρκερ να πετυχαίνει το καθοριστικό καλάθι 5.8'' πριν το τέλος, τα «σπιρούνια» πέτυχαν το «διπλό» και μπήκαν από νωρίς σε «θέση οδηγού». Ο Γάλλος σούπερ σταρ ήταν και πάλι ο πρωταγωνιστής του Σαν Αντόνιο με τους 21 πόντους που πέτυχε και όπως προαναφέρθηκε ήταν αυτός που σημείωσε το νικητήριο καλάθι.

YOUTUBE/NBA

Τόνι Πάρκερ και Τιμ Ντάνκαν οδήγησαν τους Σπερς στη νίκη

 

Εξαιρετικός ήταν και ο Τιμ Ντάνκαν με 20 πόντους και 14 ριμπάουντ, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή του Καουάι Λέοναρντ στην άμυνα και ιδιαίτερα στο μαρκάρισμα του Λεμπρόν Τζέιμς. Ο «βασιλιάς» έκλεισε το ματς με 18 πόντους, με μόλις 7/16 σουτ.

YOUTUBE/NBA

To triple-double του Λεμπρόν Τζέιμς δεν ήταν αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στους Χιτ

Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς θα γίνει και πάλι στο Μαϊάμι, τα ξημερώματα της ερχόμενης Δευτέρας, προτού η σειρά μεταφερθεί για τρία ματς (αν χρειαστεί πέμπτος τελικός) στο Σαν Αντόνιο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις