NBA: Στον τελικό το Μαϊάμι

Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 10:55
UPD:11:13
REUTERS/JOE SKIPPER

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του, Ντουέιν Γουέιντ (μπροστά δεξιά) και Ρέι Αλλεν (δεύτερος δεξιά) τη νίκη των Μαϊάμι Χιτ στον έβδομο και τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών στην ανατολική περιφέρεια, εναντίον της Ιντιάνα με 99-76, κάνοντας το σκορ 4-3.

A- A A+

Το Μαϊάμι προκρίθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά στον τελικό του ΝΒΑ, νικώντας στον έβδομο και τελευταίο αγώνα της σειράς των τελικών στην ανατολική περιφέρεια την Ιντιάνα με 99-76 και κάνοντας το σκορ 4-3.

YOUTUBE/NBA

NBA Nightly Highlights

Στον τελικό της διοργάνωσης, η Χιτ θα αντιμετωπίσει το Σαν Αντόνιο με πλεονέκτημα έδρας. Με όπλο την άμυνα και τον Λεμπρόν Τζέιμς να έχει αυτή τη φορά βοήθεια στην επίθεση, οι πρωταθλητές δεν δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Πέισερς.

YOUTUBE/NBA

Τα highlights του Λεμπρόν Τζέιμς

Ο «βασιλιάς» σκόραρε 32 πόντους, πήρε 8 ριμπάουντ και έδωσε 4 ασίστ, συνεπικουρούμενος από τον Ντουέιν Ουέιντ που πρόσθεσε άλλους 21 πόντους (και 9 ριμπάουντ). Από την πλευρά των Πέισερς διακρίθηκε ο καλύτερος παίκτης τους σε αυτή τη σειρά, ο σέντερ Ρόι Χίμπερτ, με 18 πόντους και 8 ριμπάουντ.

YOUTUBE/NBA

Πανηγυρισμοί των Χιτ για την κατάκτηση του τίτλου στην Ανατολική περιφέρεια

Η σειρά των τελικών θα ξεκινήσει την Παρασκευή στο Μαϊάμι, ενώ εκεί θα γίνει και το δεύτερο παιχνίδι, τη Δευτέρα και ακολούθως η σειρά θα μεταφερθεί στην έδρα των Σπερς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις