«Ψάχνει» για δύο θέσεις ο Σάντος

Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 21:08
UPD:21:25
EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Φερνάντο Σάντος κατά τη διάρκεια προπόνησης στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

A- A A+

Με 4-3-3 θα παίξει αύριο ο Φερνάντο Σάντος απέναντι στη Λιθουανία, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του για μια θέση στα χαφ και στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Στο τέρμα θα είναι ο Καρνέζης, αμυντικοί οι Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Χολέβας, στο κέντρο Μανιάτης, Κατσουράνης και στην επίθεση οι Γκέκας (σέντερ φορ) και Σαμαράς (αριστερά).

Από εκεί και ύστερα, τη μία θέση στη μεσαία γραμμή διεκδικούν οι Καραγκούνης (πιθανότερη επιλογή) και Ταχτσίδης, ενώ γα τη δεξιά πλευρά υποψήφιοι είναι οι συμπαίκτες στην Μπολόνια, Κονέ και Χριστοδουλόπουλος, χωρίς πάντως να αποκλείεται a priori ο Σαλπιγγίδης.

ΕΠΟ
Συνέντευξη Τύπου Φ. Σάντος

H συνέντευξη Τύπου του ομοσπονδιακού προπονητή Φερνάντο Σάντος, εν όψει της αναμέτρησης με τη Λιθουανία την Παρασκευή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014

Από την πλευρά τους, οι Λιθουανοί θα παραταχθούν με 4-4-2 και τερματοφύλακα τον Ζούμπας, αμυντικούς τους Στανκεβίτσιους (δεξιά), Μικολιούνας (αριστερά), Κιζάνσκας, Μικούτσκις (στόπερ), Πάνκα, Καλόνας (αμυντικοί μέσοι), Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις (δεξιά), Εντγκάρας Τσεσνάουσκις (αριστερά), Ματουλεβίτσιους και Ελιόσιους (επιθετικοί).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις