Στη Λιθουανία για το «διπλό» η Εθνική

Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 15:08
UPD:15:18
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 17:45, ενώ στις 18:30 θα ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα.

A- A A+

Σε λιθουανικό έδαφος πατά από το μεσημέρι η Εθνική Ελλάδας, που αύριο θα αντιμετωπίσει τη γηπεδούχο χώρα στο Βίλνιους για τον 7ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2014.

Ύστερα από ταξίδι διάρκειας τριών ωρών, το τσάρτερ που μετέφερε την αποστολή της Εθνικής προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα της χώρας στη μία το μεσημέρι, μεταφέροντας (εκτός της ομάδας) σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ αλλά και τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο.

Τους διεθνείς υποδέχθηκε πολύ καλός καιρός, με ηλιοφάνεια και θερμοκρασία στους 25 βαθμούς Κελσίου, όμως οι καιρικές συνθήκες είναι ευμετάβλητες στις βόρειες περιοχές της ηπείρου μας, καθώς για το απόγευμα υπάρχει πρόβλεψη ότι ενδέχεται να βρέξει. 

Ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 17:45, ενώ στις 18:30 θα ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα. Στην αποστολή της Εθνικής μετέχουν οι, Καρνέζης, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τζαβέλλας, Χολέμπας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Κονέ, Φορτούνης, Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου και Γκέκας.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις