MotoGP: «Πράσινο φως» για Μαρκέζ

Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 19:00
UPD:05/06/2013 19:57
REUTERS/MAX ROSSI
A- A A+

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ήταν ο Μαρκ Μαρκέζ. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε μετά τις τέσσερις συνολικά πτώσεις που είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πίστα του Μουτζέλο, δεν έδειξαν τίποτα το σοβαρό.

Υπήρχαν φόβοι ότι ο «ρούκι» της Repsol Honda ίσως είχε πρόβλημα με τον ώμο του καθώς μετά το τέλος του αγώνα, πονούσε όταν κινούσε το δεξί του χέρι.

Οι πρώτες εξετάσεις που τον υπέβαλε ο δόκτωρ Ξαβιέ Μιρ, έδειξαν ότι οι τραυματισμοί του δεν ήταν σοβαροί. Αναμένεται ωστόσο να γίνουν κι άλλες σε Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Βαρκελώνης.

Οπως εξήγησε ο δρ. Μιρ, η πρώτη εξέταση που έγινε στον Μαρκέζ δεν ήταν σαφής, αλλά οι πιο εξειδικευμένες ακτινογραφίες και το υπερηχογράφημα έδειξαν μια μικρή φλεγμονή στους τένοντες, κάτι που θα αποθεραπευτεί μέσα στις επόμενες ημέρες με φυσιοθεραπεία.

Προς το παρόν, 20χρονος αναβάτης δυσκολεύεται να σηκώνει στο πλάι το χέρι του, αλλά, σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις αυτό είναι κάτι το παροδικό. Παράλληλα, ο δρ. Μιρ διαβεβαίωσε ότι ο Μαρκέζ θα είναι έτοιμος εγκαίρως για το GP της Καταλονίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις