Με νέα εμφάνιση η Εθνική εναντίον της Λιθουανίας

Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 18:53
UPD:18:59
ICON PRESS /ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Στιγμιότυπο από τη χθεσινή προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας ενόψει του αγώνα με τη Λιθουανία.

A- A A+

Με νέα εμφάνιση θα αγωνιστεί στις 7 Ιουνίου η Εθνική Ελλάδας εναντίον της Λιθουανίας, μετά την αλλαγή της συνεργασίας ανάμεσα στην ΕΠΟ και την εταιρεία που προμηθεύει τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα με αθλητικό εξοπλισμό.

Για τον πρώτο χρόνο της συνεργασίας της με την Ομοσπονδία η Nike έχει σχεδιάσει εμφανίσεις για τις αναμετρήσεις εντός και εκτός έδρας στα ελληνικά εθνικά χρώματα, δηλαδή λευκό και μπλε.

Συγκεκριμένα, εντός έδρας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα φορά φανέλα λευκή, με φαρδιές μπλε μανσέτες και λεπτή μοντέρνα μπλε μπορντούρα στη λαιμόκοψη, με σχήμα V.

Αντίθετα, η φανέλα για τις εκτός έδρας συναντήσεις είναι μπλε, με λευκές λεπτομέρειες, ενώ στο σορτς και τις κάλτσες έγχρωμες ρίγες ολοκληρώνουν την εικόνα, σε ασορτί χρώμα με αυτό που έχουν οι μανσέτες.

Η εμφάνιση είναι κατασκευασμένη από το ελαφρύ ύφασμα Nike Dri-Fit, που απορροφά τον ιδρώτα από το σώμα και του επιτρέπει να εξατμίζεται, έτσι ώστε οι παίκτες να νιώθουν στεγνά και άνετα για 90 και πλέον λεπτά.

Κάτω από τα χέρια υπάρχουν ζώνες αερισμού (μικρές οπές που έχουν ανοιχθεί με λέιζερ), για επιπλέον δροσιά και άνεση, ενώ η κυκλοφορία του αέρα ενισχύεται σε όλη την πλάτη χάρη στο ειδικό δικτυωτό πλέγμα.

Να σημειωθεί ότι το ύφασμα της φανέλας είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο πολυεστέρα, ενώ κάθε εμφάνιση είναι κατασκευασμένη, κατά μέσο όρο, από 8 ανακυκλωμένες πλαστικές φιάλες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις