Προβλήματα για Σάντος εν όψει Λιθουανίας

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013 19:12
UPD:19:42
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Αρκετά αγωνιστικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Φερνάντο Σάντος (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του αγώνα με τη Λιθουανία, στο Βίλνιους (7/6), συνεχίζεται για δεύτερη εβδομάδα αλλά... μετ΄ εμποδίων, καθώς ο Φερνάντο Σάντος αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα στερηθεί σίγουρα τις υπηρεσίες του Στέλιου Μαλεζά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ο οποίος τέθηκε «νοκ άουτ», καθώς έχει υποστεί κάκωση αριστερού επιγονατιδικού τένοντα. Σε συνδυασμό με το ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζεται, ενώ ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει τη θεραπευτική αγωγή (πρόβλημα στον αστράγαλο) και παραμένει αμφίβολος, τότε δημιουργούνται προβλήματα που ζητούν λύσεις για την «καρδιά» της αμυντικής γραμμής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με προβλήματα τραυματισμών επέστρεψαν επίσης από τις ομάδες τους οι Βασίλης Τοροσίδης (πλήξη στην αριστερή ποδοκνημική) και Κώστας Φορτούνης (σύσπαση αριστερού προσαγωγού), με τον αμυντικό της Ρόμα να υποβάλλεται σε θεραπευτική αγωγή και τον μεσοεπιθετικό της Καϊζερσλάουτερν να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Στις προπονήσεις της ομάδας ενσωματώθηκαν και οι Παναγιώτης Κονέ, Γιώργος Τζαβέλλας, Αλέξανδρος Τζιόλης, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Φάνης Γκέκας και Χοσέ Χολέβας, που πλαισίωσαν τους Γιώργο Καραγκούνη, Σωτήρη Νίνη, Κώστα Μήτρογλου, Γιάννη Μανιάτη, Κώστα Μανωλά, Ορέστη Καρνέζη, Μιχάλη Σηφάκη και Γιούρι Λοντίγκιν, οι οποίοι είχαν ξεκινήσει από την προηγούμενη εβδομάδα.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή, σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα, το συγκρότημα των Νέων (09:30) στον Άγιο Κοσμά. Ακολούθως, ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα ανακοινώσει την αποστολή για τον αγώνα με τη Λιθουανία.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις