Υπέγραψε και παρουσιάστηκε στο «Καμπ Νου» ο Νεϊμάρ

Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2013 20:51
UPD:21:07
REUTERS/GUSTAU NACARINO

Ο Βραζιλιάνος εισήλθε στο «Καμπ Νου» με την στολή της Μπαρτσελόνα, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στο κοινό, το οποίο «απογείωσε» λίγο αργότερα με κάποιες θεαματικές ενέργειές του με την μπάλα, πριν αρχίσει να τις σουτάρει στις εξέδρες.

A- A A+

Ήταν λίγο μετά τις 13:00 όταν ο Νεϊμάρ προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης «Ελ Πρατ» και αμέσως μετέβη στα γραφεία της νέας ομάδας του, όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις πριν υπογράψει το νέο συμβόλαιό του, ένα συμβόλαιο «ζωής» που τον «δένει» στην Μπαρτσελόνα για τα προσεχή πέντε χρόνια. 

YOUTUBE/FC BARCELONA

O Nεϊμάρ υπογράφει το 5ετές συμβόλαιο με τους Μπλαουγκράνα

Όταν ολοκληρώθηκαν τα διαδικαστικά, ο νεαρός Βραζιλιάνος παρουσιάστηκε στο φίλαθλο κοινό της ομάδας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέρος της Μπαρτσελόνα. Το ΄΄Καμπ Νου΄΄ είναι πολύ συναρπαστικό, σας ευχαριστώ πολύ… Πραγματοποιώ ένα όνειρό μου. Είμαι στην Μπαρτσελόνα, που αποτελεί κάτι περισσότερο από ένα σύλλογο. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα και είμαι χαρούμενος που θα παίξω με τον Μέσι, τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο», ήταν οι πρώτες λέξεις του Νεϊμάρ, ενώπιον κοινού περίπου 60 χιλιάδων θεατών.

YOUTUBE/FC BARCELONA

Ο Νεϊμάρ στο Καμπ Νου

Ο Βραζιλιάνος εισήλθε στο «Καμπ Νου» με την στολή της Μπαρτσελόνα, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στο κοινό, το οποίο «απογείωσε» λίγο αργότερα με κάποιες θεαματικές ενέργειές του με την μπάλα, πριν αρχίσει να τις σουτάρει στις εξέδρες. Ο Νεϊμάρ μίλησε στα πορτογαλικά, φρόντισε όμως να πει και λίγα λόγια στα καταλανικά ευχαριστώντας το κοινό και στη συνέχεια έκανε το γύρο του γηπέδου, συνεχίζοντας να πετά μπάλες στους φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο και περίμεναν καρτερικά για τέσσερις ώρες το νέο «αστέρι» τους, που υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις