Ο Νεϊμάρ επέλεξε Μπαρτσελόνα για τον... Μέσι

Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013 23:31
UPD:23:55
EPA/NECO VARELLA

Ο νεαρός διεθνής Νεϊμάρ ντα Σίλβα (κέντρο).

A- A A+

Τους λόγους για τους οποίους ο γιος του επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα γνωστοποίησε σήμερα ο πατέρας του Βραζιλιάνου άσου.

Ο σενιόρ Νεϊμάρ ντα Σίλβα μίλησε στους τηλεοπτικούς σταθμούς «Globo TV» και «Espn Brasil», εξηγώντας το πώς στις ημέρες του στυγνού και άκρατου επαγγελματισμού μπορεί κάποιος να απορρίψει μια πρόταση οικονομικά πιο συμφέρουσα, ακόμη και αν προέρχεται από ένα σύλλογο του βεληνεκούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

YOUTUBE/GOAL
Με δάκρυα το «αντίο» του Νεϊμάρ

Με δάκρυα στα μάτια η τελευταία εμφάνιση του Νεϊμάρ με τη Σάντος. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ανακοίνωσε χθες τη συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για υπογραφή 5ετούς συμβολαίου.

«Ο Νεϊμάρ μου είπε ότι το όνειρό του να παίξει ακόμη και για μόνο ένα παιχνίδι με τον Μέσι είναι πιο μεγάλο από ό,τι να αγωνιζόταν για μια ολόκληρη σεζόν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο», δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

«Ο γιος μου θέλησε να παίξει στην ομάδα που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ του παιχνιδιού του», πρόσθεσε ο πατέρας του επονομαζόμενου και «νέου Μέσι», ανάβοντας «φωτιές» στην Ισπανία πριν καν ο νεαρός διεθνής πατήσει το πόδι του στην ιβηρική χερσόνησο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις