Ολυμπιακός: Νοκ άουτ Περπέρογλου, Λο

Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 18:56
UPD:19:33
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Στράτος Περπέρογλου θα καταβάλλει προσπάθεια για να προλάβει τον πρώτο τελικό των πλέι οφ, που είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Παρασκευή

A- A A+

Οριστικά χωρίς τους Στράτο Περπέρογλου και Εϊσι Λο θα παραταχθεί αύριο στο Ρέθυμνο ο Ολυμπιακός, στον τρίτο ημιτελικό των πλει οφ της Α1 με τους Κρητικούς (16:30, ΝΕΤ).

Στην προσπάθεια που θα καταβάλλουν οι «ερυθρόλευκοι» για να κάνουν το 3-0 και να προκριθούν στους τελικούς των πλέι οφ δεν θα έχουν στη διάθεσή τους γι' άλλη μια φορά τον Αμερικανό πλέι μέικερ και το διεθνή φόργουορντ. Ο πρώτος είναι ταλαιπωρημένος από τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες, ενώ ο δεύτερος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις από την κάκωση στο μετατάρσιο και δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα.

Ο Περπέρογλου, μάλιστα, θα καταβάλλει προσπάθεια για να προλάβει τον πρώτο τελικό των πλέι οφ, που είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Παρασκευή, εφόσον ο Ολυμπιακός νικήσει τον ΑΓΟΡ και ο Παναθηναϊκός τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Οι εξετάσεις που έβγαλε ο έμπειρος παίκτης δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό, αλλά μέχρι να επιστρέψει σε πλήρη δράση δεν παύει το τεχνικό τιμ να αγωνιά.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις