Α1 Μπάσκετ: Ολοταχώς για το 2-0 οι «αιώνιοι»

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 01:41
UPD:10:04
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Στις 18:15 στο ΣΕΦ (ΝΕΤ) οι πρωταθλητές Ευρώπης θα φιλοξενήσουν τους Κρητικούς.

A- A A+

Να «ζευγαρώσουν» τις νίκες τους επί των Πανιωνίου και Ρεθύμνου, έτσι ώστε να βρεθούν «αγκαλιά» με την πρόκρισή τους στους τελικούς των πλέι οφ της Α1 (απαιτούνται τρεις νίκες) θα επιδιώξουν σήμερα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Οι δύο «αιώνιοι» δεν είχαν κανένα πρόβλημα να κάνουν το 1-0 την περασμένη Τετάρτη, στο πλαίσιο των πρώτων ημιτελικών, και σήμερα θα έχουν την ευκαιρία και πάλι στην έδρα τους να αποκτήσουν σοβαρότατο προβάδισμα για να βρεθούν κι άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια αντιμέτωποι στους τελικούς που θα κρίνουν τον τίτλο.

Σε σχέση με το πρόγραμμα της περασμένης Τετάρτης, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αυτοί που θα παίξουν πρώτοι και θα ακολουθήσει το «τριφύλλι». Στις 18:15 στο ΣΕΦ (ΝΕΤ) οι πρωταθλητές Ευρώπης θα φιλοξενήσουν τους Κρητικούς, με το Στράτο Περπέρογλου να αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και να είναι αμφίβολος για την 12άδα. Πιθανότατα εκτός θα μείνει για δεύτερο συνεχόμενο ματς και ο Γιώργος Κατσίβελης.

Στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων (20:00, ΕΤ1) οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν τους Νεοσμυρνιώτες, που είναι πιθανό να παραταχθούν χωρίς τον Παππά, ο οποίος είναι άρρωστος και δεν πήρε μέρος στην χθεσινή προπόνηση.


 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις