WRC: Δεν πανικοβάλλεται ο Χίρβονεν

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013 16:39
UPD:16:45
EPA/REPORTER IMAGES

Ο Φινλανδός θα αναγκαστεί να εκκινήσει τον ελληνικό αγώνα μόλις από την πέμπτη θέση, αν και επιθυμούσε να βρίσκεται πιο πίσω. 

A- A A+

Απορημένος με την απόδοσή του στην κατατακτήρια ειδική διαδρομή, αλλά και πεπεισμένος για το σωστό στήσιμο του αυτοκινήτου είναι ο Μίκο Χίρβονεν. Ο Φινλανδός τερμάτισε μόλις όγδοος το πρωί, όντας 2,770 δευτ. πιο αργός από τον πρωτοπόρο Οζιέ.

Ο οδηγός της Citroen θα αναγκαστεί να εκκινήσει τον ελληνικό αγώνα μόλις από την πέμπτη θέση, αν και επιθυμούσε να βρίσκεται πιο πίσω. Θεωρεί ωστόσο, ότι έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

«Ο αγώνας δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Δεν έχουμε δει τι θα γίνει μέσα στις ειδικές, όλα μπορούν να συμβούν. Δεν ξέρω τι έγινε στην κατατακτήρια, ήταν λίγο παράξενο. Εγώ ένιωθα μια χαρά. Παρά το γεγονός ότι βγήκε (σ.σ. η ειδική) μια χαρά, έφτασα στο τέλος και ο χρόνος μου δεν ήταν καλός», δήλωσε ο Φινλανδός, ο οποίος τόνισε ότι δεν πρόκειται να κάνει μικροαλλαγές στο στήσιμο του Citroen του πριν από την έναρξη του αγώνα.

«Βρήκα ένα καλό στήσιμο κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Είμαι σίγουρος για το αυτοκίνητο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για το πρωί, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω στο στήσιμο που βρήκα κατά τη διάρκεια των δοκιμών, θεωρώ ότι είναι το σωστό και θα συνεχίσουμε με αυτό. Σίγουρα το να τρέχεις σε αυτή τη θέση (σ.σ. Πέμπτη) δεν θα είναι εύκολο, αλλά όπως είπα, όλα μπορούν να συμβούν. Θα δούμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις