Φ. Κουβέλης: Το αντιρατσιστικό δεν είναι απαρχή ρηγμάτωσης της κυβέρνησης

Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013 20:31
UPD:22:06
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Φώτης Πλέγας Γ.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.

A- A A+

Δεν είναι απαρχή ρηγμάτωσης της κυβέρνησης το ζήτημα του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο οποίος πάντως εξέφρασε δυσαρέσκεια για τις πρόσφατες σχετικές εξελίξεις.

Ο κ. Κουβέλης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, επισήμανε πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αρχικά είχε συμφωνήσει και έκανε λόγο για στροφή λόγω τακτικών υπολογισμών από πλευράς ΝΔ, εκτιμώντας πως θεώρησε ότι θα δημιουργείτο πρόβλημα από τα δεξιά της.

YOUTUBE/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

Η συνέντευξη του προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και στη δημοσιογράφο Όλγα Τρέμη

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε πως η ΔΗΜΑΡ δεν θέλει να κινδυνεύσει η σταθερότητα της κυβέρνησης. Πρόσθεσε πάντως πως διεκδικεί να αναζητείται ο κοινός πολιτικός τόπος κάθε φορά.

Στο ερώτημα για το ενδεχόμενο συμμετοχής του κόμματος στην κυβέρνηση με πολιτικά κόμματα, σημείωσε πως «δεν σπεύδει το αποκλείσει».

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τον «να εγκαταλείψει τα τερτίπια και τους τακτικισμούς» και να ψηφίσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που θα καταθέσουν ως πρόταση νόμου το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή