Αντιρατσιστικό: Βιαστικό το αίτημα του ΠΑΣΟΚ λένε στη ΔΗΜΑΡ

Τρίτη, 28 Μαΐου 2013 14:51
UPD:14:53
EUROKINISSI /ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ
A- A A+

Βιαστικό κρίνουν στην Αγίου Κωνσταντίνου το αίτημα του ΠΑΣΟΚ προς τον πρόεδρο της Βουλής για το αντιρατσιστικό και τηρούν στάση αναμονής εν όψει της νεάς συνάντησης των τριών αρχηγών την Πέμπτη.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέας Παπαδόπουλος, δήλωσε ότι το κόμμα του επιμένει στην κατάθεση και ψήφιση του νομοσχεδίου Ρουπακιώτη, ωστόσο είναι πρόθυμο να εξετάσει και την πρόταση νόμου του ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν θα είχε αντίρρηση να ψηφίσει ακόμη και μια σχετική πρόταση νόμου του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι επόμενες κινήσεις της ΔΗΜΑΡ εξετάστηκαν στη συνεδρίαση της Εκετελεστικής Επιτροπής, κατά την οποία, όπως προαναφέρθηκε, αποφασίστηκε να τηρήσει στάση αναμονής εν όψει της νέας συνάντησης των τριών αρχηγών την Πέμπτη.

Σε περίπτωση που και πάλι διαπιστωθεί διάσταση απόψεων για την κατάθεση του ν/σ Ρουπακιώτη, η ΔΗΜΑΡ θα αναλάβει πρωτοβουλία είτε να προωθήσει το επίμαχο νομοσχέδιο, είτε να συμφωνηθεί κοινή πρόταση νόμου με το ΠΑΣΟΚ. Ηγετικά στελέχη στην Αγίου Κωνσταντίνου, πάντως, έκριναν ως βιαστικό το αίτημα του ΠΑΣΟΚ να συζητηθεί άμεσα στη Βουλή, η δική του πρόταση νόμου.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή