Η Επιτροπή Αδειοδότησης «έκοψε» τις μισές ΠΑΕ

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013 22:41
UPD:22:53
EUROKINISSI/REPORTER IMAGES

Oι περιπτώσεις της ΑΕΚ και της Κέρκυρας εξετάστηκαν για καθαρά τυπικά λόγους, αφού οι φάκελοί τους είχαν κατατεθεί πριν τον υποβιβασμό τους. ΟΙ υπόλοιπες ΠΑΕ έχουν δικαίωμα έφεσης στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης εντός πέντε ημερών.

A- A A+

Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ άναψε… απαγορευτικό στις μισές από τις ΠΑΕ που μετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, καθώς λόγω προβλημάτων στους φακέλους τους δεν συναίνεσε να λάβουν άδεια συμμετοχής.

Συγκεκριμένα, η επιτροπή «έκοψε» τις ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ, Άρης, ΟΦΗ, Κέρκυρα, Πανιώνιος και Πανθρακικός, που σημαίνει ότι τόσο η ομάδα της Ηπείρου όσο και οι «πράσινοι» μένουν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και τη θέση κερδίζει η Ξάνθη, αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα μετά την έφεση που αναμένεται να ασκήσουν Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα.

Βεβαίως, οι περιπτώσεις της ΑΕΚ και της Κέρκυρας εξετάστηκαν για καθαρά τυπικά λόγους, αφού οι φάκελοί τους είχαν κατατεθεί πριν τον υποβιβασμό τους. ΟΙ υπόλοιπες ΠΑΕ έχουν δικαίωμα έφεσης στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης εντός πέντε ημερών.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Α΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League) και έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΓΣ, ΒΕΡΟΙΑ ΓΑΣ, SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο., ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΑΠO, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., Π.Α.Ο.Κ., ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΑΟ.

Δεν χορηγεί την άδεια στις ΠΑΕ: Α.Ε.Κ., ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, Ο.Φ.Η., ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΟ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΑΠΣ.
Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις