ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωση για την αδειοδότηση

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013 18:48
UPD:19:00
EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που αναπτύχθηκαν και θέλουν το σύλλογο της Ηπείρου να μην εξασφαλίζει αδειοδότηση και κατ΄ επέκταση να μην μπορεί να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, παρά την πρόκριση στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου, στις αρμόδιες επιτροπές έχουν ήδη κατατεθεί όλα τα σχετικά δικαιολογητικά προκειμένου ο «Άγιαξ της Ηπείρου» να λάβει την απαιτούμενη άδεια.

Η ανακοίνωση:

«Σχετικά με την φημολογία που αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα, αλλά και το κλίμα που καλλιεργείται εντέχνως από συγκεκριμένους κύκλους, όπου αμφισβητείται η δυνατότητα της ομάδας μας να πληροί τους όρους της αδειοδότησης, η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, δηλώνει ότι έχει καταθέσει όλα όσα χρειάζονται και αρκούν στην αρμόδια επιτροπή ώστε αυτή να επιτευχθεί.

Οποιαδήποτε άλλη "εμπιστευτική" ή "αποκλειστική" πληροφορία που διοχετεύεται και προβάλλεται, στα πλαίσια της υποτιθέμενης ενημέρωσης, προφανώς εξυπηρετεί "άλλα" συμφέροντα, που πέραν των εσφαλμένων εντυπώσεων τίποτε άλλο δεν μπορούν να πετύχουν».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις