«Τούμπα» στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο ο ΠΑΟΚ

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013 21:20
UPD:21:37
ICON/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ο Ατρόμητος νίκησε 2-1, με ανατροπή τον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και σε συνδυασμό με τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα που είχε χρονικά προηγηθεί, έβαλε «μπουρλότο» με το καλημέρα σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα των τεσσάρων ομάδων.

Το 0-1 από καθαρή θέση οφ σάιντ του Σαλπιγγίδη στο 60΄ δεν πτόησε τους παίκτες του Γιώργου Παράσχου, που ιθσοφάρισαν αρχικά με τον Ιγκλέσιας στο 72΄ και έκανα το 2-1 στο 90΄ με απευθείας φάουλ του Σουμπίνιο.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο πρώτο ημίχρονο και είχαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν στο 13ο λεπτό, με τον Σίλντενφελντ να αποκρούει επί της γραμμής το εξ επαφής σουτ του Κούτσι.

Ο Ατρόμητος απείλησε εκ νέου μερικά λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου (41΄), με τον Σουμπίνιο πρωταγωνιστή αυτή τη φορά να σουτάρει πάνω από το δοκάρι του Ιτάνζ.

Στα πρώτα 45 λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν ισχνή παρουσία, αφού έχασαν τη μάχη της μεσαίας γραμμής με αποτέλεσμα οι επιθετικοί και ιδιαίτερα ο Αθανασιάδης να είναι αποκομμένοι.

Στην επανάληψη, όμως, ο Ατρόμητος δεν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Ο «Δικέφαλος» εμφανίστηκε αισθητά βελτιωμένος και τελικά προηγήθηκε στο 60΄ με υπέροχο γυριστό σουτ του Σαλπιγγίδη από σέντρα του Λίνο, με τον διεθνή επιθετικό να είναι πάντως σε εμφανή θέση οφ σάιντ που δεν καταλογίστηκε από τον βοηθό.

Στο 70΄ ο Δημούτσος έχασε σπάνια ευκαιρία σουτάροντας ψηλά από το σημείο του πέναλτι, αλλά στο 72΄ από φάουλ του Πίτου Γκαρσία ο Ιγκλέσιας με γυριστή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στην ισοπαλία, αλλά οι συγκινήσεις δεν είχαν τελειώσει, αφού στο 90΄ το φάουλ του Σουμπίνιο μπέρδεψε τον Ιτάνζ, που είδε την μπάλα να καταλήγει για δεύτερη φορά στα δίχτυα του.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις