Πρεμιέρα με νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013 18:57
UPD:20:57
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΠΠΑ

Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα Τσουκαλάς (δεύτερος από αριστερά) πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το γκολ που πέτυχε.

A- A A+

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε στους «Ζωσιμάδες» του Αστέρα Τρίπολης με 2-1.

Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Τσουκαλάς (8΄) και Ίλιτς (67΄), ενώ οι Αρκάδες είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με εντυπωσιακό γκολ του Σανκαρέ στο 14ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι έφτασαν με το «καλημέρα» στους 3 βαθμούς ενώ οι (κουρασμένοι από τον τελικό του Κυπέλλου) Αρκάδες έμειναν στους 2.

 

Ο ΠΑΣ πίεσε πολύ στο πρώτο τέταρτο και πριν το πρώτο γκολ τους είχαν χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες, στο 3ο λεπτό όταν από λάθος του Φούλοπ ο Ίλιτς σούταρε άουτ, ενώ στο 6΄ ο Ούγγρος τερματοφύλακας του Αστέρα απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Γεωργίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΠΠΑ

Φάση από τον αγώνα.

Στο 8ο λεπτό ο Πάντος βρήκε τον Τσουκαλά, ο οποίος με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ αλλά στο 14΄ ο Σανκαρέ σημείωσε ένα εκπληκτικό γκολ έξι λεπτά αργότερα, με ανάποδο ψαλίδι, ισοφαρίζοντας.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου στο 31΄ με τον Ίλιτς αλλά τον πρόλαβε ο Ουσέρο, ενώ προϊόντος του χρόνου η απόδοση του Αστέρα έπεφτε λόγω κούρασης.  Στο 55΄ ο Ντε Βινσέντι ανάγκασε τον Φούλοπ σε σωτήρια επέμβαση (κόρνερ), για να σκοράρουν τελικά οι Γιαννιώτες στο 67΄ με πλασέ του Ίλιτς, από πάσα του Αργεντινού πλέι μέικερ.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις