Σε Περιστέρι και Γιάννενα η πρεμιέρα των πλέι οφ

Ξεκινά το μίνι πρωτάθλημα με έπαθλο ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013 09:50
UPD:10:28
MOTION TEAM/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος εκκινεί ως επικεφαλής της ειδικής βαθμολογίας που διαμορφώθηκε, θα φιλοξενηθεί στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο.

A- A A+

Επιστροφή στα… βάσανα για τις τέσσερις ομάδες της Σούπερ Λίγκας που συνεχίζουν την προσπάθεια στα πλέι οφ, καθώς από σήμερα ξεκινά το μίνι πρωτάθλημα των έξι αγωνιστικών, διαδικασία που θα κρίνει το νικητή του βασικού επάθλου, δηλαδή την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος εκκινεί ως επικεφαλής της ειδικής βαθμολογίας που διαμορφώθηκε, θα φιλοξενηθεί στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο (19:15). Ο «Δικέφαλος», που δεν βλέπει άλλη θέση εκτός της πρώτης μετά την αποτυχία να συμμετάσχει στον τελικό του Κυπέλλου, μετέβη στην Αθήνα ενισχυμένος με τους Σταφυλίδη, Βούκιτς και Σίλεντεφελντ, όμως ούτε ο αντίπαλός του αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και το παιχνίδι αναμένεται αμφίρροπο.

Η δεύτερη αναμέτρηση, που θα προηγηθεί χρονικά (17:00), θα διεξαχθεί στα Γιάννενα και φέρει αντιμέτωπους τον ΠΑΣ με τον Αστέρα Τρίπολης, που μετρά «απώλειες» μετά τον τελικό του Κυπέλλου. Η αρκαδική ομάδα μετέβη στην πρωτεύουσα των Ιωαννίνων χωρίς τον τραυματία Τσαμπούρη, τον ανέτοιμο Μπαρτολίνι και τον τιμωρημένο Περόνε, όμως έχει αποδείξει πληστάκις πως η ισχύς της εκπηγάζει από το σύνολο και όχι τις μονάδες.

Η βαθμολογία: ΠΑΟΚ 4, Αστέρας Τρίπολης 2, Ατρόμητος 0, ΠΑΣ Γιάννινα 0

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις