Ν. Δένδιας: Η ευνομία στη χώρα θα επιβληθεί

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 16:28
UPD:16:48
MOTION TEAM/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης τον τραυματία αστυνομικό από τα επεισόδια στις Σκουριές Χαλκδικής.

A- A A+

Tον τραυματία αστυνομικό κατά τα χθεσινά επεισόδια στη θέση Καρατζά Χαλικιδικής, επισκέφθηκε στο ΑΧΕΠΑ ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας μετέφερε στον αστυνομικό τις ευχές του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού για ταχεία ανάρρωση.

Σε δηλώσεις του μετά την επίσκεψη, ο υπουργός υπογράμμισε πως τα σώματα ασφαλείας θα συνεχίσουν να κάνουν το καθήκον τους πέρα από αντιξοότητες και διεμήνυσε πως η ευνομία στη χώρα θα επιβληθεί.

Σύμφωνα με το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, η γενική κατάσταση του 27χρονου αστυνομικού που φέρει τραύματα από θραύσματα στο θώρακα και άλλα σημεία του σώματός του, είναι καλή και η πορεία του σταθερή. Επί του παρόντος δεν υπάρχει ανάγκη για άμεση χειρουργική επέμβαση.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του ατόμου που, σύμφωνα με μαρτυρίες, άνοιξε πυρ με κυνηγετικό όπλο κατά των αστυνομικών, συνεχίζονται, ωστόσο κάτοικοι της Ιερισσού κάνουν λόγο για «προβοκάτσια» και παραμένουν στα οδοφράγματα που έχουν στηθεί στις εισόδους του χωριού. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή