Γ. Μπαρτζώκας: «Μείναμε ενωμένοι»

Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013 02:39
UPD:09:40
REUTERS/SUZANNE PLUNKETT
A- A A+

Η συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Βασίλη Σπανούλη «σημαδεύτηκε» από την… καταδρομικού τύπου «επίθεση» των υπόλοιπων παικτών του Ολυμπιακού, οι οποίοι εισέβαλαν στην αίθουσα και κατάβρεξαν με νερό τον προπονητή, τον αρχηγό τους και τους ιδιοκτήτες της ομάδας.

Πριν συμβεί αυτό, ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης είχε προλάβει να δηλώσει για τους επαίνους που άκουγε σε προσωπικό επίπεδο: «Δεν είναι προσωπικό, είναι θέμα της ομάδας. Μείναμε ενωμένοι στις πιο δύσκολες στιγμές της χρονιάς. Θυμάμαι, ακόμη και τώρα ότι ο πρώτος που μου έστελνε μήνυμα όταν χάναμε ήταν ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Μου έλεγε πάντα “θα είμαστε στο Λονδίνο”και τον ευχαριστώ, όπως και τον αδερφό του, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Είναι μια μεγάλη στιγμή για όλους μας στον Ολυμπιακό».

Ο κ. Μπαρτζώκας αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση της Ρεάλ: «Κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα. Μπορεί να αλλάξαμε λίγο την τακτική μας, όμως καθώς ο αντίπαλος προηγήθηκε με διαφορά 17 πόντων έπρεπε να αντιδράσουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις