Σ. Τσιώλης: «Μας αποσυντόνισε η φάση με τον Μανιάτη»

Κυριακή, 12 Μαΐου 2013 00:17
UPD:13:26
ICON PRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Σάκης Τσιώλης

A- A A+

Απέφυγε να μιλήσει για τη διαιτησία ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο τεχνικός της πελοποννησιακής ομάδας τόνισε ότι η φάση του 68ου λεπτού, όταν δεν δόθηκε πέναλτι στο χέρι του Μανιάτη, αποσυντόνισε τον Αστέρα: «Μετά το 60΄ υπήρχε η αίσθηση ότι δεν θα γινόταν κάτι που θα έδινε το προβάδισμα σε κάποια ομάδα. Μας αποσυντόνισε η φάση του 68΄ με τον Μανιάτη και μας δημιούργησε εκνευρισμό. Ίσως να ήταν καλύτερα τα πράγματα για μας εάν δεν γινόταν».

Για τη συνέχεια τόνισε: «Η ζωή συνεχίζεται και μετά τον τελικό. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα γιατί παίζαμε με τον Ολυμπιακό. Έχουμε απώλειες, με τον Περόνε να αποβάλλεται, ο Πιπίνης είναι τραυματίας, αλλά έχουμε διαχειριστεί τέτοια προβλήματα και θα είμαστε συγκεντρωμένοι στα πλέι οφ».

Σε ερώτηση που του έγινε για τη διαιτησία του Γιάχου απέφυγε να πει πολλά πράγματα: «Εάν όντως αποδειχθεί ότι αδικήθηκε η ομάδα, αυτό μας στεναχωρεί και νιώθουμε δυσάρεστα. Πρέπει να μάθουμε όμως να διαχειριζόμαστε και τέτοιες καταστάσεις. Η ζωή συνεχίζεται και μετά από αυτό. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός και η Αρκαδία έδειξε τη δύναμή της».

Δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Μίτσελ για την κίνηση που έκανε με τον τραυματία Χολέμπας κι ενώ είχαν γίνει ήδη οι τρεις αλλαγές: «Η κίνηση του Μίτσελ να φέρει τον τραυματία Χολέμπας στη μεσαία γραμμή κάλυψε το πρόβλημα του Ολυμπιακού, ήταν μία πολύ καλή κίνηση. Το ίδιο πάθαμε κι εμείς στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης με τον Πιπίνη και τα πράγματα ισορρόπησαν. Η προσπάθειά μας για να παραμείνουμε σε αυτό το επίπεδο θα συνεχιστεί. Είμαστε μία οργανωμένη ομάδα, για να καθιερωθεί, όμως, δεν φτάνει ένα ή δύο χρόνια, αλλά να έχει διάρκεια. Ο κόσμος μας έδωσε πολλά μηνύματα με την παρουσία του».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις