Μίτσελ: «Τα ίδια και του χρόνου με καλύτερη πορεία στην Ευρώπη»

Κυριακή, 12 Μαΐου 2013 00:42
UPD:13:03
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Μίτσελ με το Κύπελλο

A- A A+

Συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου, ενώ τόνισε ότι στόχος του τη νέα χρονιά είναι να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Ήταν ένα ισορροπημένο ματς, όπως ακριβώς το περίμενα. Ο Αστέρας αποδείχθηκε άξιος αντίπαλος. Ξεκινήσαμε καλά στα πρώτα 15 λεπτά, δεχθήκαμε το γκολ και δυσκολευτήκαμε να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος. Ευτυχώς εκεί εμφανίστηκε ο Νταβίντ (σ.σ. Φουστέρ) και πήγαμε στα αποδυτήρια με το 1-1. Στο δεύτερο μέρος η κόπωση ήταν μεγάλη για όλους. Είμαι όμως περήφανος για τους παίκτες μου.
Τώρα που βλέπουμε το αποτέλεσμα, κάναμε τις αλλαγές γιατί μας έλειπε η κατοχή της μπάλας. Μία ήταν αναγκαστική, ο Μασάντο, ενώ έπρεπε να συνεχίσουμε με τον Χολέμπας χωρίς να είναι καλά. Με τον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες στην παράταση, αυτό με κάνει ιδιαίτερα ικανοποιημένο. Είχαμε ένα σπεσιαλίστα όπως ήταν ο τερματοφύλακάς μας, έναν τραυματία τον Χολέμπας και οι υπόλοιποι τα έδωσαν όλα.
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος που στην πρώτη μου παρουσία στην ομάδα πήραμε το νταμπλ. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και την επόμενη χρονιά με καλύτερη παρουσία στην Ευρώπη.
Ακόμη κι αν είχαμε παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, πάντα θα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, ιδιαίτερα όσον αφορά τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη».

YOUTUBE/OLYMPIACOS FC
Από την πλευρά του ο Νταβίντ Φουστέρ επισήμανε: «Θελω να συγχαρώ τους παίκτες του Αστέρα. Ήταν μοιρασμένο το ματς. Σε κάποιο σημείο του αγώνα ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος. Μας βοήθησε το γκολ που πέτυχα για να ανακάμψουμε αγωνιστικά. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και σεβαστήκαμε τον αντίπαλό μας, όπως μας σεβάστηκε και αυτός. Φτάσαμε στην παράταση με μεγάλη κόπωση. Από μία στημένη μπαλιά προηγήθηκαμε και τα πράγματα κύλησαν καλά για μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για έναν ακόμη τιτλο. Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό. Η δουλειά μου είναι να βοηθάω, σκόραρα πέρυσι και φέτος στον τελικό, αλλά για να γίνει αυτό με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις