Παράπονα από Ναβάρο για τη διαιτησία

Κυριακή, 12 Μαΐου 2013 00:38
UPD:13:28
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μονομαχία του Τσίμο Ναβάρο (Α)  με τον Γιάννη Μανιάτη (Δ)

A- A A+

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Τσίμο Ναβάρο, ενώ ο Γιάννης Μανιάτης από την πλευρά του στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που πήραμε το νταμπλ. Το θέλαμε πολύ. Η ομάδα δεν έδειξε καλά στοιχεία φέτος στον αγωνιστικό χώρο, αλλά με την ποιότητά της και μόνο τα κατάφερε. Ήμασταν πολύ αγχωμένοι, αλλά δείξαμε ψυχή ως το τέλος. Το γκολ του Φουστέρ μας "ξύπνησε", γιατί μπήκαμε πολύ νωθρά στο γήπεδο. Εκτός αυτού, είχαμε και τον τραυματισμό του Χοσέ (σ.σ. Χολέμπας). Είμαστε όμως μια ομάδα, μια οικογένεια και αυτό μέτρησε τελικά».
Ο ισπανός μέσος των Αρκάδων από την πλευρά του στάθηκε στα σφυρίγματα του Γιάχου: «Οι διαιτητές επηρέασαν το παιχνίδι. Με τέτοιες διαιτησίες οι ξένοι παίκτες δεν θα θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα. Η φάση του Μανιάτη ήταν καθαρό πέναλτι. Ένας διαιτητής μπορεί να κάνει λάθος, αλλά εδώ έκαναν και οι πέντε που ήταν στο γήπεδο. Και οι ίδιοι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα το έδιναν και είμαι σίγουρος πως ούτε αυτοί θα ήθελαν να νικήσουν με αυτόν τον τρόπο. Είναι μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός και θα πρέπει να δει κάποια πράγματα», επισήμανε ο Ισπανός μέσος, που συμπλήρωσε ότι πλέον η ομάδα του πρέπει να ξεχάσει τον τελικό και να στρέψει την προσοχή της στα πλέι οφ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις