Για νέα υπέρβαση ο Ολυμπιακός απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μ.

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 11:39
UPD:12:03
Icon/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
A- A A+

Το ριμέικ του περυσινού τελικού της Ευρωλίγκας στην Κωνσταντινούπολη θα παιχθεί απόψε στο Λονδίνο, αλλά αυτή τη φορά η «παράσταση» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αφορά τον ημιτελικό.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετωπίζουν τους φιναλίστ στην «Ο2 Αρένα» της βρετανικής πρωτεύουσας  (19:00 - ΕΤ1, Novasports 1) με στόχο να επαναλάβουν τον περυσινό άθλο τους, όταν επέστρεψαν από το -19 για να κατακτήσουν τελικώς την κορυφή της «γηραιάς ηπείρου».

YOUTUBE/OLYMPIACOSBCGR
Η προπόνηση του Ολυμπιακού στην O2 Arena

Αποκλειστικά πλάνα από την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στην O2 Arena στο Λονδίνο.

Στα χαρτιά και τη θεωρία οι Μοσχοβίτες είναι το φαβορί, αλλά μήπως και πέρυσι δεν ήταν; Από εκείνη την ομάδα λείπουν βεβαίως ο Κιριλένκο και ο Σβεντ, στον πάγκο όμως υπάρχει ο Έτορε Μεσίνα που δημιούργησε ένα στιβαρό και άκρως ανταγωνιστικό συγκρότημα.

Η ΤΣΣΚΑ είναι πιο πλήρης, πιο ψηλή και αθλητική αλλά φέτος ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε επιτυχώς στην πορεία προς το φάιναλ-4 αρκετές ομάδες παραπλήσιου αγωνιστικού στιλ. ΟΙ «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν άγχος αφού, ξεκάθαρα, φαβορί είναι ο αντίπαλος.

Αυτό όμως είναι και το μεγάλο όπλο τους, αφού σε κάθε περίπτωση ο αρχικός στόχος που ήταν η είσοδος στην τετράδα επετεύχθη και η πορεία της πειραϊκής ομάδας είναι ήδη επιτυχημένη, αφού η φετινή είναι η τέταρτη παρουσία του στα πέντε τελευταία φάιναλ-4.

Στον ημιτελικό που θα ακολουθήσει, η Μπαρτσελόνα θα τεθεί αντιμέτωπη της Ρεάλ Μαδρίτης στον ισπανικό «εμφύλιο» (22:00).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις