Διάστρεμμα ο Παπαδόπουλος

Σάββατο, 04 Μαΐου 2013 15:45
UPD:15:49
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, το διεθνή κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ξεκίνησε αμέσως θεραπεία.

A- A A+

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον τελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς υπέστη διάστρεμμα στο φιλικό με τον Ατρόμητο.

Μέχρι την τελευταία στιγγμή θα περιμένει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, το διεθνή κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ξεκίνησε αμέσως θεραπεία. Καθημερινά θα εξετάζεται από το ιατρικό τιμ των «ερυθρόλευκων» και στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα διαπιστωθεί εάν θα δώσει το παρών στο μεγάλο ματς του ερχόμενου Σαββάτου.

Το πρόβλημα με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο δεν είναι το μοναδικό που απασχολεί το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού, καθώς κάποιες ενοχλήσεις που έχει στο ισχίο ο Μπάλαζ Μπέγερι δεν του επέτρεψαν να πάρει μέρος στη σημερινή προπόνηση.  Από την πλευρά τους, ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Λιούμπομιρ Φέισα ακολούθησαν μέρος της προπόνηση και στη συνέχεια προπονήθηκαν μόνοι τους.

Ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα οι Πειραιώτες θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα το απόγευμα στις προπονήσεις, οπότε και θα μπει στο τελικό της στάδιο η προετοιμασία ενόψει του τελικού με τους Αρκάδες (11/05). 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις