Στον τελικό ο Ολυμπιακός

Μετά το 6-2 στο Φάληρο, οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν και στον Κομοτηνή
Κυριακή, 28 Απριλίου 2013 22:02
UPD:29/04/2013 11:45
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και θα είναι ο αντίπαλος του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, στις 11 Μαΐου, καθώς νίκησε και στην Κομοτηνή τον Πανθρακικό, αυτή τη φορά με 2-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν και σε δεύτερη νίκη επί της ακριτικής ομάδας με δύο γκολ του Μήτρογλου (27΄, 40΄), ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε ο Παπαδόπουλος με πέναλτι στο 83΄.

Χωρίς να εντυπωσιακάσει και με τον βοηθό του Μίτσελ, Βίκτορ Σάντσεθ, στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός ήταν ουσιαστικός στο πρώτο ημίχρονο και εκμεταλλεύτηκε την εκτελεστική δεινότητα του «Γερμανού» επιθετικού του, τον οποίο έβρισκε με «κλειστά μάτια» ο Μανιάτης.

Στο 27΄ ο διεθνής μέσος πέρασε την μπαλιά στον Μήτρογλου, που απέφυγε με το κεφάλι την έξοδο του Βρονταρά και πλάσαρε από πλάγια για το 0-1, ενώ στο 40΄ ο Μανιάτης σέντραρε από αριστερά και ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού διπλασίασε με κεφαλιά.

Νωρίτερα, ο Πανθρακικός είχε χάσει καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 22΄, όταν το δυνατό σουτ του Βαϊρουά έξω από την περιοχή απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κάρολ.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να μειώσουν στο 53΄, όμως ο Κάρολ αντέδρασε και πάλι σωστά στην κεφαλιά του Λουσέρο, ενώ στο 67΄ ο Μίνγκας αστόχησε παρά το ότι ήταν εντελώς μόνος και απέναντι στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Τελικά οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να μειώσουν στο 83ο λεπτό με πέναλτι που εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος, και το οποίο είχε κερδίσει ο Λουσέρο από τον Παπάζογλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις