Κάκωση ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Παρασκευή, 03 Μαΐου 2013 15:32
UPD:15:44
ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» Αβραάμ Παπαδόπουλος (φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Πλήγμα για τον Ολυμπιακό στο σημερινό φιλικό (2-1) με τον Ατρόμητο, καθώς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος αποχώρησε με κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική.

Στη διάρκεια του αγώνα ο διεθνής κεντρικός αμυντικός των «ερυθρόλευκων» τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι και όπως διαπιστώθηκε από το ιατρικό τιμ έχει υποστεί κάκωση. Ασφαλέστερα συμπεράσματα, πάντως, θα εξαχθούν αύριο, οπότε και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Παρόμοιοι τραυματισμοί δεν αποτελούν ανησυχία, αλλά στην περίπτωση του Αβραάμ Παπαδόπουλου το γεγονός αυτό δεν περνάει...στο ντούκου, μιας και όπως είναι γνωστό ο παίκτης πέρασε ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό που τον κράτησε 7 μήνες εκτός γηπέδων και είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει ιδιαίτερη προσοχή με την περίπτωσή του.

Στο φιλικό που διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη οι Πειραιώτες επικράτησε με 2-1, σε αγώνα που διήρκησε δύο 30λεπτα κι ένα 20λεπτο. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο 4ο λεπτό με πέναλτι του Μήτρογλου (το κέρδισε ο Αμπντούν), οι Περιστεριώτες «απάντησαν» στο 25΄ με τον Σουμπίνιο και οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την νίκη με γκολ του Φετφατζίδη στο 17ο λεπτό του δεύτερου 30λεπτου.

Οι συνθέσεις:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Μοντέστο, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σιόβας, Μανιάτης, Μασάντο, Γκρέκο, Αμπντούν, Φουστέρ, Μήτρογλου. Στο δεύτερο 30λεπτο αγωνίστηκαν οι Κάρολ (αντικαταστάθηκε στη συνέχεια από τον Γιαννιώτη), Ντιακιτέ, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Λυκογιάννης, Σιόβας (αντικαταστάθηκε εν συνεχεία από τον Βουτσιώτη), Γκρέκο, Πίνο, Φετφατζίδης, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ροντρίγκεζ, Σκόνδρας, Νάστος, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Σουμπίνιο, Καλλέργης, Ουντότζι, Καραμάνος. Αγωνίστηκαν και οι Ράντμαν, Φυτανίδης, Μπρίτο, Φάμπιο, Δημούτσος, Ναπολεόνι, Σημιτσής, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπάλλας, Μπάρκας.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις