Online οι πρώτες εικόνες μέσω των «φακών» του Google Glass

Τρίτη, 30 Απριλίου 2013 17:56
UPD:17:56
Twitter/steeve lee

Κάποιες από τις πρώτες που δημοσιεύτηκαν ήταν δια των «ματιών» του Στιβ Λη, εργαζομένου στο Google X, όπου αναπτύσσονται τα high tech γυαλιά της Google. Ο Λη δημοσίευσε εικόνες που τράβηξε ενώ οδηγούσε.

A- A A+

Είναι ίσως η πιο πολυσυζητημένη καταναλωτική ηλεκτρονική συσκευή των τελευταίων μηνών, και κάθε νέο γύρω από αυτήν μονοπωλεί το ενδιαφέρον: ο λόγος φυσικά για το Google Glass, οι πρώτες εικόνες μέσω των φακών του οποίου έγιναν διαθέσιμες online.

YOUTUBE/GOOGLE

To promo video της Google

Όπως έγραψε πρόσφατα στο Twitter ο «πατέρας» του cyberpunk ρεύματος στην επιστημονική φαντασία, Ουίλιαμ Γκίμπσον, «δοκίμασα πρόσφατα το Google Glass, μόνο για μερικά δευτερόλεπτα…με ενόχλησε κάπως το πόσο ενδιαφέρουσα βρήκα την εμπειρία». Κάποια κομμάτια έχουν βρεθεί ήδη στα χέρια (και τα κεφάλια) χρηστών σε όλο τον κόσμο για δοκιμές- ωστόσο, πλέον έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους φωτογραφίες που έχουν ληφθεί μέσω της, ήδη δημοφιλούς, συσκευής, οι οποίες εμφανίζονται στο Twitter με το hashtag #throughglass.

YOUTUBE/STEVE LEE

Βίντεο του Στιβ Λη, εργαζομένου στο Google X, όπου αναπτύσσονται τα high tech γυαλιά της Google.

Κάποιες από τις πρώτες που δημοσιεύτηκαν ήταν δια των «ματιών» του Στιβ Λη, εργαζομένου στο Google X, όπου αναπτύσσονται τα high tech γυαλιά της Google. Ο Λη δημοσίευσε εικόνες που τράβηξε ενώ οδηγούσε. Μέχρι στιγμής, οι εικόνες προέρχονται από στελέχη και εργαζομένους της εταιρείας.

Προτεινόμενα για εσάς