Χάινκες: «Παίξαμε το τέλειο παιχνίδι»

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 01:06
UPD:09:26
REUTERS/EDDIE KEOGH

«Κάναμε το τέλειο ματς. Παλέψαμε σε κάθε μέτρο του γηπέδου και δεν τους δώσαμε καθόλου χώρο να παίξουν. Είχαν μόνο μία-δύο ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, αλλά δεν με συγκινεί και ιδιαίτερα», δήλωσε ο τεχνικός της Μπάγερν, Γιουπ Χάινκες.

A- A A+

Ευτυχισμένος από την προσπάθεια των παικτών του και φυσικά από το τελικό αποτέλεσμα, το οποίος αφενός δεν επιδέχεται αμφισβήτησης για την ανωτερότητα της ομάδας του και αφετέρου δεν αφήνει αμφιβολία για το ποιος θα προκριθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν ο Γιουπ Χάινκες.

«Κάναμε το τέλειο ματς. Παλέψαμε σε κάθε μέτρο του γηπέδου και δεν τους δώσαμε καθόλου χώρο να παίξουν. Είχαν μόνο μία-δύο ευκαιρίες. Είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμα, αλλά δεν με συγκινεί και ιδιαίτερα», δήλωσε ο τεχνικός της Μπάγερν.

«Η αλήθεια είναι ότι ΄΄διψάμε΄΄ για το φετινό τρόπαιο, αλλά ξέρω ότι έχουμε ακόμη 90 δύσκολα λεπτά στην Ισπανία. Θα απολαύσουμε αυτό που έγινε σήμερα, αλλά όχι για πολύ. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην τακτική ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αφού είναι αυτό που κάνει την ομάδα μου να ξεχωρίζει φέτος», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο βοηθός του Τίτο Βιλανόβα, Ζόρντι Ρόουρα, απέδωσε τη συντριβή των «μπλαουγκράνα» στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης μετά το 2-0. «Αν και στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε άσχημα, δεχθήκαμε ένα γκολ από κεφαλιές το οποίο θα μπορούσαμε να αποφύγουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως δεν αμυνθήκαμε σωστά και μοιραία δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ, που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την προσπάθειά μας», εκτίμησε ο Ρόουρα.

«Από εκεί και πέρα το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και χάσαμε εντελώς τη συγκέντρωσή μας. Χάσαμε το ρυθμό μας και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε, αν και το τρίτο γκολ της Μπάγερν ήταν αντικανονικό», συμπλήρωσε και έδωσε μια υπόσχεση ενόψει της ρεβάνς: «Ό,τι και να έγινε απόψε, είμαστε η Μπαρτσελόνα. Οφείλουμε να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε και ό,τι ήθελε προκύψει. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο από τον κόσμο μας και θα κάνουμε τα πάντα για να τον ευχαριστήσουμε».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις